ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ25|12|2014 09:32/Βλάχος/679 views ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει πεντακάθαρα ΓΟΡΓΟΝΑ να κοιμάται σε βράχο!!!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δείτε το βίντεο που έχει 22.000.000 προβολές:… ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ30|06|2025 17:24 /0 ΣΧΟΛΙΑ Δοκιμάζεται στην Γκρόιτερ Φιρτ ο ΓκιτέρσοςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ30|06|2025 17:23 /0 ΣΧΟΛΙΑ Φωτιά τώρα στις ΑχαρνέςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ30|06|2025 17:17 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ανακοίνωσε τον Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ 8 Σχόλια ΡΕΠΠΟΥΣΗ Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Η Γεωργια απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας! και παντα ειχα την απορεια γιατι φορουσε μακριες φουστες και δε σηκωνοταν ποτε απο την καρεκλα! Εξαιρετικό ‘άρθρο, το λαμβάνω εξίσου σοβαρά με ότι άλλο δημοσιεύετε, όπως πάντα. Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ SUPER ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500 ΜΕΤΡΩΝ…. Να το βάλετε στις αποκριές …. κατά την γνώμη, δεν υπάρχει πιό άχρηστο πλάσμα από την Γοργόνα…. ούτε να την φας μπορείς ούτε να την γ@μήσεις… Τις καλύτερες πιπες, ομως…. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!!!!!!’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Comments are closed.
Η Γεωργια απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας! και παντα ειχα την απορεια γιατι φορουσε μακριες φουστες και δε σηκωνοταν ποτε απο την καρεκλα!
κατά την γνώμη, δεν υπάρχει πιό άχρηστο πλάσμα από την Γοργόνα…. ούτε να την φας μπορείς ούτε να την γ@μήσεις…
ΡΕΠΠΟΥΣΗ Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Η Γεωργια απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας! και παντα ειχα την απορεια γιατι φορουσε μακριες φουστες και δε σηκωνοταν ποτε απο την καρεκλα!
Εξαιρετικό ‘άρθρο, το λαμβάνω εξίσου σοβαρά με ότι άλλο δημοσιεύετε, όπως πάντα.
Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ SUPER ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500 ΜΕΤΡΩΝ….
Να το βάλετε στις αποκριές ….
κατά την γνώμη, δεν υπάρχει πιό άχρηστο πλάσμα από την Γοργόνα….
ούτε να την φας μπορείς ούτε να την γ@μήσεις…
Τις καλύτερες πιπες, ομως….
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!!!!!!’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!