Φωτορεπορτάζ : Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και τρία Ι.Χ. στο Μεσολόγγι!

Κοινοποίηση:
ktel-prevezas-1

Πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται λεωφορείο του ΚΤΕΛ με τρία Ι.Χ. Οι πρώτες πληροφορίες του onairnews.gr για τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ο δρόμος είναι κλειστός και η κυκλοφορία γίνεται μέσω επαρχιακού δικτύου.

ktel-prevezas-2

Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου έχουν μεταφερθεί ελαφρυά τραυματισμένοι δυο γυναίκες ενήλικες, μια κοπέλα ανήλικη και ένας άντρας ενήλικος, από τα Ι.Χ. που εμπλέκονται στο τροχαίο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

ktel-prevezas-3

Όπως μας ενημέρωσαν για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας οι τραυματίες ευτυχώς είναι ελαφριά και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κανείς επιβάτης δεν έχει πάθει τίποτα όπως και ο οδηγός του.

ktel-prevezas-4

Αυτή την ώρα οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορείο του Αγρινίου στον προορισμό τους. Να σημειώσουμε ότι στο σημείο επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό των τραυματισμένων άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου, ασθενοφόρα του νοσοκομείου Μεσολογγίου που μετέφεραν τους τραυματίες και η τροχαία Μεσολογγίου η οποία διευκόλυνε την κυκλοφορία των οχημάτων από επαρχιακό δρόμο μιας και η εθνική οδό ήταν κλειστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: