Φωτογραφική διάταξη , ρατσιστική σε βάρος των πολλών και αντισυνταγματική , η τροπολογία για την «αλλαγή φύλου»

Κοινοποίηση:
sok

Ολοένα και περισσότερο καταδεικνύεται ότι οι πολιτικοί μας ¨χάνουν τα μυαλά τους ¨.

¨Σκοτωμός¨ για τους ψήφους των ομοφυλόφιλων , που δεν μπορούν να φτιάξουν κόμμα , αφού είναι και θα είναι η απόλυτη μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία .

Υπάρχει μεγάλη διαφορά κύριοι ,  μεταξύ του ¨επιβάλλουν την θέλησή τους οι λίγοι στους πολλούς ¨ με την δυναμική που τους παρέχουν τα ατομικά δικαιώματα , με αυτό καθαυτό  το δικαίωμα του ατόμου να αυτοπροσδιορίζεται που είναι απόλυτα σεβαστό.

Όταν υπάρχει τέτοιο δίλλημα επιλέγεις αυτό που θέλουν οι περισσότεροι , χωρίς να εκφράζεσαι ρατσιστικά στους ..αιτούντες .

Σύμφωνα με το Σύνταγμα , οποιαδήποτε παρέκκλιση ή εξαίρεση από τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ισότητας των δύο φύλων, είναι πλήρως απαγορευμένη.

Από την γραμματική ερμηνεία των σχετικών διατάξεων προκύπτετε ότι ο  συνταγματικός νομοθέτης , είχε στο ¨μυαλό του όταν νουθετούσε  ¨ έναν άνδρα και μια γυναίκα , όπως τους έφτιαξε η φύση .

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι , οι περισσότερες συναλλαγές των ¨δια εγγράφων γυναικών ή ανδρών  ¨ θα μπορούν να προσβληθούν για  αντισυνταγματικότητα , ήτοι , θα είναι ακυρώσιμες

Η αξίες τα ιδανικά τα ήθη ,τα έθιμα  και οι παραδόσεις μας  , που διαιώνισαν την ελληνική συνείδηση και που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες και τους παππούδες μας … χάνουν την ταυτότητά τους , ξεθωριάζουν.

Μαζί τους χάνονται ,οι  μνήμες των προγόνων μας  , η αξιοπρέπεια των πολλών  , η υπερηφάνεια μας για την ιστορία μας  , η ελληνική ταυτότητα , η ίδια μας η ελληνική υπόσταση .

Τέτοιες τροπολογίες απαιτούν την αλλοτρίωση όλων αυτών και έτσι , συνιστούν προσβολή για την συντριπτική πλειοψηφία που έζησε , μεγάλωσε και θέλει να μεγαλώσει με αυτές .

Ένας σχετικός πόλεμος , θα κάνει άνω- κάτω την κοινωνία  χωρίς σοβαρό λόγο

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι οι ¨ξεχωριστοί αυτοί συμπολίτες μας ¨ είναι στην πλειοψηφία τους δυστυχισμένοι.

Το εάν η κοινωνία τους αποδέχεται ή όχι ,το βλέπουν στα μάτια των συμπολιτών τους  ,στο μετρό , στον δρόμο , στην δουλεία.

Δεν τους φτάνει αυτό ;

Κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας , χωρίς να φέρνετε τα πάνω – κάτω στην ελληνική κοινωνία.

Κάντε δικό σας κόμμα … εάν μπορείτε . Αυτό το δικαίωμα σας το αναγνωρίζει η Δημοκρατία μας

Όχι λοιπόν στην φωτογραφική διάταξη που προώθησαν συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης – και όχι μόνο –  για λόγους ψυχοθεραπείας .

Γίνεται ολλανδοί πολίτες ένα θέλετε .

Όσων αφορά τους πολιτικούς μας … συνέλθετε σας χρειαζόμαστε αλλού

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: