ΦΡΙΚΗ! Η απόλυτη πείνα στη Βενεζουέλα χάρη στον αρχικατσαπλιά Μαδούρο – Πολίτες σφάζουν σκυλιά για να φάνε [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
TEMA3

Σοκαριστικές σκηνές απ’ την καθημερινότητα των φτωχών ανθρώπων της Βενεζουέλας, ήρθαν στη δημοσιότητα, όπου 2 άντρες φαίνονται να γδέρνουν και να τεμαχίζουν ένα αδέσποτο σκυλί για να το φάνε!

 

Η κρίση έλλειψης τροφίμων στη χώρα του Μαδούρο έχει αναγκάσει τους απελπισμένους πολίτες να καταφεύγουν στα πιο ακραία μέτρα για να φάνε οτιδήποτε.

Οι επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και φωνάζουν ότι μετά τις εκλογές για τη σύσταση της νέας Συνταγματικής Συνέλευσης η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα 2/3 των οικογενειών δεν δύνανται πια να αγοράσουν βασικά αγαθά, όπως αβγά, βούτυρο ή κρέας.

Τις αποτρόπαιες αυτές εικόνες απ’ το Καράκας, έδωσε στη δημοσιότητα το αντιπολιτευόμενο κόμμα Vente Venezuela, την ίδια περίοδο που ο πρόεδρος Μαδούρο προσέφερε οικονομική βοήθεια 5 εκατομμυρίων δολαρίων στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ στις ΗΠΑ.

«Ενώ η δικτατορία προσφέρει 5 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και κάποιο ονειρεύονται να γίνουν κυβερνήτες, οι Βενεζουελανοί τρώνε σκυλιά», κατήγγειλε εκπρόσωπος του κόμματος Χαβιέ Τσιρίνος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Washington Post, τον περασμένο Απρίλιο, υπολογίζεται ότι το 11,4% των παιδιών στις πιο φτωχές περιοχές της Βενεζουέλας ήταν υποσιτισμένα σε κρίσιμο επίπεδο.

Αντίστοιχα, μία στις 3 οικογένειες έχει καταφύγει σε κάποιο ακραίο μέτρο για να βρει τρόφιμα, όπως η πώληση βασικών οικιακών συσκευών, η αναζήτηση σε κάδους ή η επαιτεία.

TEMA1

TEMA2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: