ΦΟΒΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η Ασφάλεια-Ομάδα δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ.ΠΕΙΡΑΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Είναι γεγονός ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά εκτός από την αποτελεσματικότητα του στα θέματα που αφορούν το προσφυγικό , την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, την ομαλή ρύθμιση της μετακίνησης των επιβατών στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες κατά της εγκληματικότητας και κυρίως με τα καθημερινά χτυπήματα κατά των ναρκωτικών.
hhh
Τα στελέχη του Τομέα Ασφάλειας – Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κ.Λ.Πειραιά έχουν επιδείξει μεγάλο ζήλο και αποτελούν το φόβητρο των εμπόρων ναρκωτικών, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν συλληφθεί εκατοντάδες έμποροι, διακινητές και έχουν κατασχεθεί τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχουν οι τετράποδοι «Κ9» συνάδελφοι που μαζί με τους συνοδούς τους εκπαιδεύονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, όντας δύο συνεργάτες και καλοί φίλοι. Μαζί στους κινδύνους της δουλειάς, μαζί και στο σπίτι. Ο ένας για τον άλλο στην μάχη κατά της εγκληματικότητας! Μια σχέση ΖΩΗΣ.

ειδικότερα:
Η Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά
στελεχώθηκε το 2015 μετά απο Απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. με έμπειρα στελέχη του Διοίκησης Ασφαλείας του Λιμεναρχείου τα οποία είχαν στο ενεργητικό τους μακροχρόνια και επιτυχή δράση στη δίωξη των ναρκωτικών με αποκορύφωμα τον εντοπισμό και κατάσχεση 2 τόνων ηρωίνης το 2014.
Έχουν κύρια αποστολή την πάταξη του εγκλήματος της διακίνησης των ναρκωτικών στου χώρους ευθύνης της 1ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,αλλά και όπου απαιτείται από την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης και τον τόπο ενδιαφέροντος των υπό αξιοποίηση πληροφοριών.Ενεργό και σπουδαίο ρόλο έχουν οι 2 «Κ9» σκύλοι της Υπηρεσίας :
MM_1
1. K9 BRUTUS
ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ (malinois)
φύλλο ΑΡΡΕΝ
7 ετών (διάδοχος του K9 GIGANI // o οποίος
είχε στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες)

MM_1

G
2. K9 GIGOLO
ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ (malinois)
φύλλο ΑΡΡΕΝ
6 ετών

G

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!

hhh aaaa a PIRAEUS.R opo lp0 lp IMG-dc94ffa781d5_s pl_mark IMG_20180110_110844_571 20180110_131453s_0 a (1) qqq ss


limenarxeio.gr












ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: