ΦΑΡ- ΟΥΕΣΤ στη ΓΛΥΦΑΔΑ – JOY BAR: «Έπαθα ΣΟΚ! ΔΕΝ μπορώ ακόμη να συνέλθω…» – ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bar-makeleio

Εφιαλτικά ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής για την περιοχή της Γλυφάδας που μετατράπηκε σε Φαρ – Ουέστ και δη για το μπαρ Joy στην Αγγέλου Μεταξά 48, που βρίσκεται κοντά στη συμβολή της με την Πανδώρας.

g1

Αντηλλάγησαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και ένα άτομο να καταλήξει αργότερα στο νοσοκομείο.  Νεκρός του σοβαρού περιστατικού ήταν ένας 37χρονος αλβανικής καταγωγής.

g2

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Ναρκωτικά μεταξύ συμμοριών; Μπραβιλίκια και αλβανική μαφία;

Θα δείξει. Στη νύχτα ψιθυρίζεται έντονα ότι ο αιματηρός πόλεμος  έχει ξεκινήσει για τα καλά, ειδικά μετά την μαφιόζικη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών πριν 5 μήνες περίπου.

g3

Υπάλληλος από το μαγαζί της Γλυφάδας δήλωσε στο makeleio.gr :

«Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μέρες από το αιματηρό περιστατικό και ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω. Έπαθα σοκ! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν μπροστά σε τέτοιο περιστατικό.  Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε μέχρι να μπορέσω να μιλήσω. Εύχομαι κανένας να μην βρεθεί μπροστά σε κάτι τέτοιο. Νομίζεις ότι είσαι πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου. Βέβαια θέλω να τονίσω ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν. Συγγνώμη σε όλους τους πελάτες για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία».

g4

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μαγαζί στη Γλυφάδα έβαλε λουκέτο μετά τους πυροβολισμούς. Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να παραμείνει κλειστό για μια εβδομάδα.

g5

g6g7g9g10g8

Δέσποινα Κατακουζηνού

Διαβάστε επίσης:

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΤΟ «ΚΥΡΙΛΕ» ΜΠΑΡ ΤΟΥ «ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΡΤΑ». ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: