ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως υποδέχτηκαν το 2016 οι μεγαλούπολεις σε όλο τον πλανήτη!

Κοινοποίηση:
NEW-YEAR-PARIS_b1

Με εντυπωσιακά σόου πυροτεχνημάτων γιόρτασαν όλες οι μεγαλουπόλεις του κόσμου… την έλευση της νέας χρόνιας, αν και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια στις περισσότερες δυτικές πρωτεύουσες.

Η Μόσχα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που υποδέχθηκε το νέο έτος. Όταν το ρολόι έδειξε 12, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της ρωσικής πρωτεύουσας πάνω από την Κόκκινη Πλατεία, η οποία όμως ήταν κλειστή για το κοινό υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης.

Χωρίς τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα αλλά με ένα πεντάλεπτο φαντασμαγορικό βίντεο από την Αψίδα του Θριάμβου γιορτάστηκε η έλευση του 2016 στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη δήμαρχο της γαλλική πρωτεύουσας, το Παρίσι έστειλε μήνυμα στον κόσμο ότι παραμένει όρθιο με περηφάνια.

Περισσότεροι από 100.000 παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα στο Λονδίνο και το θέαμα από τις όχθες του Τάμεση ήταν συναρπαστικό.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και στο Βερολίνο. Αψηφώντας τις τρομο-απειλές, ένα εκατομμύριο άνθρωποι, ντόπιοι και επισκέπτες, γιόρτασαν τον ερχομό του 2016, μπροστά από την πύλη του Βραδεμβούργου.

Με την περίφημη κρυστάλλινη μπάλα να πέφτει και φέτος στην Times Square, υποδέχθηκε η Νέα Υόρκη το 2016. Ένα εκατομμύριο άνθρωποι πλημμύρισαν τους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης, για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της αλλαγής του χρόνου στη Νέα Υόρκη ενώ περίπου 6.000 αστυνομικοί έλεγχαν εξονυχιστικά τους επισκέπτες.

Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φώτισαν και τον ουρανό του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλίας. Περισσότεροι από δυο εκατομμύρια γιόρτασαν την έλευση του 2016 στη διάσημη παραλία της Κόπα Καμπάνα. Ακολούθησε ξεφάντωμα …μέσα και έξω από το νερό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: