ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ για ΕΡΓΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ στον ΝΑΟ της ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ στην ΒΗΘΛΕΕΜ. ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αλλά ΓΙΑΤΙ άραγε τα ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΘΑΨΑΝ την ΕΙΔΗΣΗ;;; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
MKO-2

<<Ολα αυτα και πολλα αλλα εγιναν το 1997 και μας δημιουργουν πολλα ερωτηματικα [ . . . ] . Ειναι δηλαδη, ορισμενα κονδυλια που εδοθησαν ανεξελεγκτα τοτε απο το υπουργειο Εξωτερικων, χωρις λογο και χωρις αιτιολογια και θα πρεπει να ερευνηθουν>>.

Το παραπανω αποσπασμα φερεται απο ελληνικο δημοσιευμα να ανηκει σε πορισμα της Επιτροπης Θεσμων και Διαφανειας της Βουλης (2011) για τα εργα και τις ημερες Μ.Κ.Ο. και προ του 2000.

MKO-2

Απο τη δημοσιοποιηση του σχετικου πορισματος περιμεναμε τοσα χρονια η Δικαιοσυνη να βαλει στο μικροσκοπιο της τις ευθυνες και οσων συμμετειχαν στην χρηματοδοτηση απο τις πιστωσεις του ΥΠΕΞ του εργου <<αναπαλαιωση της οδου στη Βηθλεεμ (Milk Grotto Ναος Γεννησεως Σπηλαιο) και χρηματοδοτηση συντηρησης ψηφιδωτων, αγιογραφιων, τοιχων, δαπεδου Βασιλικης Γεννησεως στη Βηθλεεμ>> 31/12/1997, με πακτωλο εκατομμυριων, και το οποιο βλεπετε στο αποκαλυπτικο εγγραφο-ντοκουμεντο μεσα σε κοκκινο πλαισιο στην αρχη της αναρτησης και προερχεται απο τον ατελειωτο καταλογο των επιχορηγησεων σε ΜΚΟ που διαβιβαστηκε στη Βουλη στα πλαισια Κοινοβουλευτικου Ελεγχου μετα απο ερωτησεις βουλευτων, οπως του αξιομαχου ερευνητη-δημοσιογραφου κ. Αργυρη Ντινοπουλου προς τον τοτε υπουργο Εξωτερικων κ. Δημητρη Δρουτσα.

Οσοι παρακολουθουν το ιστολογιο αυτο ξερουν απο τις ηδη υπαρχουσες αναρτησεις μας πως το συγκεκριμενο εργο γινεται μολις τα τελευταια χρονια με πρωτοβουλια της Παλαιστινιακης Αρχης και της Ουνεσκο με χορηγιες και εναντια στο διεθνως ανεγνωρισμενο στατους κβο των Αγιων Τοπων.

Αρα, ποιοι αετονυχηδες αρπαξαν το 1997 πακτωλο εκατομμυριων για ενα εργο-φαντασμα στη Βασιλικη της Γεννησεως στη Βηθλεεμ;;; Τραπεζικα αρχεια, τιμολογια που ισως εχουν κοπει στην αλλοδαπη, πλαστα (και μη) παραστατικα, ολα πρεπει να γινουν φυλλο και φτερο.

Υπενθυμιζεται πως την περιοδο 1997-1998 προεδρος της οικονομικης επιτροπης του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων υπηρξε ο μητροπολιτης Σκυθουπολεως Κωνσταντινος (εχει πεθανει) ενω ο τοτε αντιπροεδρος μητροπολιτης Καπιτωλιαδος Ησυχιος κατεχει σημερα την υψηλοβαθμη θεση του Πατριαρχικου Επιτροπου και θα μπορουσε να βοηθησει στην εξιχνιαση της υποθεσης.

ieriplektani.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: