Υπέκυψε ο 53χρονος καθηγητής που είχε καταρρεύσει μπροστά στους μαθητές του

Κοινοποίηση:
kalampaka

Υπέκυψε τελικά ο 53χρονος καθηγητής Χρήστος Κοτόπουλος που είχε καταρρεύσει… μπροστά στα μάτια των μαθητών του μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική οικογένεια που εμφανίζεται συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν. Ο 53χρονος ενώ παρέδιδε μάθημα στο Μουσικό Σχολείο Βόλου είχε αισθανθεί ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των μαθητών του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Από την περασμένη Παρασκευή, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική. Τελικά δεν άντεξε βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και την εκπαιδευτική οικογένεια της περιοχής.

Νεκρός βρέθηκε στην οικία του στην Καλαμπάκα 54χρονος δάσκαλος. Ο Ευθύμιος Γράλιστας, ήταν δάσκαλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας. Ο δάσκαλος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας και ήταν άγαμος, ενώ στην Καλαμπάκα διέμενε μόνος του.

Κατόπιν αιτήματος του Διευθυντή του Σχολείου Κων/νου Πρεβέντη και λόγω του έκτακτου αυτού γεγονότος, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, η σχολική μονάδα λόγω πένθους, δεν θα λειτουργήσει σήμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: