Τώρα παίρνει θέση ο Γιώργος Παπαδάκης! Τι λέει για την Τατιάνα..που έγινε ΛΑΓΟΣ.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadakis1-682x384

Το θέμα απασχολεί σήμερα τις περισσότερες

εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης! Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό μέσα από την εκπομπή του και τα λόγια του ήταν ξεκάθαρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

«ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ;» ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ NEWSIT.GR! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΡΕ ΣΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ,ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΟΜΠΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ «»ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 10 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΗ Η ΟΔΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΕ ΟΔΟ» ΗΡΩΙΔΑΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ»

  2. O OMOIOΣ ME THN OMOIA . ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ . ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΤΥΧΑΙΟ ??ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΤΣΑΤΣΟΣ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ .ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΤΕΡΕΣ .

  3. τα εχουμε πει αυτα μιλαμε για τον μεγαλυτερο ρουφιανο της ελληνικης tv αιντε μ@λακα σκατογερα δοσιλογε
    αιντε στο διαολο σκουλικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Ίσως ο μεγαλύτερος ρουφιάνος και γλείφτης που έχει η Ελληνική τηλεόραση και μαθαίνει τα τσιράκια του να είναι το ίδιο (μούτρα) σαν αυτόν τον γελοίο

  5. Μπαρμπα-Στάθη η έκπληξη θα ήταν να έπαιρνες τουλάχιστον ουδέτερη θέση για το περιστατικό!

  6. Εγω ξαιρω οτι ουγκα ουγκα κ μουγκρητα κανουν οσοι οσες τον παιρνουν οθωμανικα κ ο πονος τους κανει να μουγκριζουν, καθ οτι κοπρολαγνοι το εντερο αντιστεκεται ,βουτηγμενοι στον κοπρο κ τον ευτελισμο του ανθρωπου
    Εσεις αριστεροι ξαιρετε απο ουγκα ουγκα ,γιατι τετοια ζωα χωρις Θεο τον παιρνουν απο οπου τους τυχει, Οι Μωαμεθανοι λατρεις του πρωκτικου θα βολεψουν πολλους κ πολλες της δηθεν αρχουσας καλης κοινωνιας,οχι μονον σαρκικα αλλα κ με ουσιες για να ξεχνανε την αθλια ζωη τους.

  7. oι ναζι κανουν πως δε καταλάβαινουν ότι είναι απομονωμένοι..

    1. Σταματα ν’ αλλαζεις nickname ρε λαθρογλυφτη σε πηραμε χαμπαρι.

  8. Βλακα Παπαδάκη στάσου λίγο στο ύψος σου.

  9. αλλος συστημικος ξεφτυλας κ αυτος…αμα την ειπε την γυναικα που λες ο λαγος Π…. να παει να του κανει μηνυση γιατι ολα τα βγαζετε απο το μυαλο σας για να χειραγωγειται τον κοσμακι.δειχνουν βιντεο κ λενε οι γονεις πιαστηκαν στα χερια γιαα τα λαθρομεταναστακια ενω δεν ειναι οι γονεις,ειναι τα κεερφοπαιδα τα μκοπαιδα κ γενικα τα κωλοπαιδα αυτης της χωρας κ οι πισωγλεντηδες που πανε κ ενοχλουν τους γονεις τους μεροκαματιαρηδες που αν τους αρρωστησει το παιδι ουτε η σκατιανα θα ενδιαφερθει ουτε εσυ πορδακη.οι αριστεροφασιστες,οι μκο,ανταρσυα κ καθε ειδους μαλακια αυτα τα 20 ατομα του κινητου τσιρκου δημιουργουν προβληματα κ με το ετσι θελω κ την ανοχη της κυβερνησης μας εχουν κανει ανω κατω…τα παλαμακια στο 66ο σχολειο δεν τα εκαναν γονεις ηταν τα συνηθεις κωλοπαιδα εκει…στο δημοτικο συμβουλιο δεν ηταν οι γονεις μεταξυ τους,μετα τον χαμο που προκαλεσαν στο σχολειο με τον λαγο τα κωλοπαιδα πηγαν να τρομοκρατησουν τους γονεις στο δημοτικο συμβουλιο κ ξεσηκωθηκαν οι γονεις…δειτε τα βιντεο ειναι 2 χαρακτηρηστικες φατσες που ειναι σε ολα σχεδον τα βιντεο που υπαρχουν φασαριες κ ειναι απο αυτες τις ομαδες των κατσαπλιαδων.ο λαγος επραξε πολυ σωστα!ελεος με την δημοσιογραφικη ασυλια!!!

  10. ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΚΟΜΑΤΑ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΎΣ ΜΌΝΟ ΈΧΕΙ. ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ. ΕΊΣΤΕ ΛΊΓΟΙ Κ ΕΜΕΊΣ ΠΟΛΟΙ

    1. χα χα χα μαθε ελληνικα ρε φασιστα, που ειστε και πολλοι….

      1. ενω εσυ μπουρδολογε αναρχοαπλυτη μαιμου εισαι ενας και μοναδικος!!!! αχααααχαααααχααααα!!!!!!

  11. Τα βλέπετε ολοι,πώς το σύστημα προστατεύει ο ενας τον άλλον,και αυτο γιατι στα παπαρια τους, δεν τους καίγεται καρφι ,ούτε η Ελλαδα ούτε και Η Ελληνες,ολοι αυτη ζουνε στα παλάτια τουςμετα παιδιά τους με παχυλους μισθούς, ξυπνατε Ελληνες,είμαστε μό-νοι μας.

  12. Ειναι πολλα τα λεφτα παπαδακη ε; Εμ πως να πεις αληθεια; αντεχεις να ξαναγινεις περιπτερας τετοιες εποχες;; Θελει μεσα απ τα παντελονια και το αναλογο περιεχομενο ρε λολιτες με μουστακια

  13. Ο ΑΝΗΘΙΚΟς ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…………..

  14. Ο ΓΕΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΑ?

  15. Τράβα και γαμήσου ρε μαλάκα Παπαδάκη, όργανο της ΝΤΠ.

  16. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΗ ΤΑΤΙ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ HILL… ΑΡΑ?? ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Σ’ ΕΜΑΣ! Ε, ΟΧΙ! ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ, ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ!

  17. ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΑ ΣΑΣ ΜΙΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΡΕΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ .ΤΥΠΟΥ.ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  18. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ( μικρόφωνο εννοώ ) ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ…..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ΄ ΑΥΤΟΣ..???? ……..ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ…..!!!!

  19. ΤΙ ΕΙΠΕ ρε ο ΓΕΡΟΣ???

    ΑΣΥΛΙΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ πάνε μαζί….

    ΠΟΙΟΣ απ’τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ έχει ΑΣΥΛΙΑ???

    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ακούς στο ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ!!!

  20. Τι έπαθες ρε παπού , πονάει τώρα; Έρχεται και η σειρά σου ρε ξεφτίλα , παραπλανητή της κοινής γνώμης.
    Θα σας τρελάνουν στη «νομιμότητα» όπως κάνατε κι εσείς.
    Και κάτι άλλο , η προεδρία του Τραμπ φαίνεται ότι αλλάζει πολλά πράγματα σε όλο τον κόσμο. Έχει να πέσει πολύ γέλιο σκουλήκια της «δημοσιογραφίας». Θα καθόμαστε στον καναπέ και θα απολαμβάνουμε το ξεφτίλισμα που θα τρώτε καθημερινά.

Comments are closed.