ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη Ολυμπιακός – Βέροια 0-0. Νέα επική νίκη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου. ΘΡΙΛΕΡ και…φωνές για τη διαιτησία στην Κρήτη: Πλατανιάς-Καλλονή 2-1

Κοινοποίηση:
ÑÏÌÐÅÑÔÏ ÂÅÑÏÉÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ROBERTO  VERIA - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ισόπαλο χωρίς γκολ είναι λίγο πρν το ημίχρονο το ματς στο “Καραισκάκη” Μεταξύ Ολυμπιακού και Βέροιας. Νωρίτερα: Νέα… εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο (0-2 επί του Λεβαδειακού) και επική ανατροπή για τον Πλατανιά που επικράτησε με 2-1 επί της Καλλονής (με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρονται για τη διαιτησία.

Ροκ ματς στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να παίρνει στο τέλος τη νίκη με 2-1 επί της Καλλονής στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα ήταν το παιχνίδι, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι με τέρμα του Γιακουμάκη στο 84’ που προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή Σπάθα, καθώς θεώρησε ότι ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων βρήκε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαργκάν στο 5’ για την ομάδα της Μυτιλήνης, αλλά ήταν σε θέση offside, ενώ ο Ανγκούλο ισοφάρισε στο 17ο λεπτό.

Συνέχισε τις… πιστολιές ο Πανιώνιος! Πέρασε επιβλητικά και απ’ την Λιβαδειά, επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Μπουμάλ, που έβγαλε ασίστ και έβαλε γκολάρα.
Μπαμ Μπουμ(αλ)

Ήταν να μην πάρει μπρος ο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού στην έδρα του, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Μπουμάλ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα με την Βέροια.

Μετά από ένα πολύ χλιαρό πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι μπήκαν αποφασισμένοι και πήραν το προβάδισμα με τον Καραμάνο, με δημιουργό τον Μπουμάλ, ο οποίος στο 57’ διπλασίασε τα τέρματα με τρομερό σουτ. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη νίκη της ιστορία του Πανιωνίου στη Λιβαδειά.

Εντυπωσιακός για ακόμα μια φορά ο Πανιώνιος, έφτασε τους 16 βαθμούς και -έχοντας παιχνίδι περισσότερο- «έπιασε» την ΑΕΚ στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στην ενδέκατη θέση με 11 βαθμούς.

 

sport-fm

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: