ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γ.Σαρρή για την «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο»

Κοινοποίηση:
sarris

Στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς βρίσκεται αυτή την ώρα και απολογείται ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής….

Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων για ν’ απολογηθεί σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Λίγο μετά τις 09:30 λοιπόν μετέβη στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη, όπου και δίνει εξηγήσεις για τα τέσσερα κακουργήματα με τα οποία κατηγορείται.

Θυμίζεται ότι αυτά είναι: 1) διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, 2) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, 3) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και 4) κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: