ΤΩΡΑ- ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ! Πήραν εμπρός οι μηχανές! Δείτε αυτά που δεν σας δείχνει η ΕΡΤ στην παρέλαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ȅӓKύɊǠ- ӔсԉٔɊǠЁхˁӇ 28粠ϊԙ‘ɏՠ(EUROKINISSI/ՐňočӇ ōnjőٓǓ)

O Ελληνικός στρατός στη

δοκιμαστική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή μηχανοκίνητου πεζικού, τεθωρακισμένων αρμάτων, πυροβολικού, ειδικών δυνάμεων, τμήματα αερομεταφέρομενων, στρατονομίας , εκκαθάρισης ναρκοπεδίων. Παράλληλα παρέλασαν τμήματα της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υπό την εποπτεία του Διοικητή Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή και την παρουσία ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών του Στρατού, της Αεροπορίας, του Ναυτικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε η δοκιμαστική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Η παρέλαση έλαβε χώρα σε τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Μουδανίων από την αερογέφυρα Θέρμης έως και την αερογέφυρα Ν. Ρυσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Θεσ/νικη και ολη η Ελλαδα ακουει και τον απαραδεκτο εκφωνητη της ερτ που λεει…»ο τιμημενος στρατος μας που παρεχει καθημερινα 4.000 μεριδες φαγητου στους «προσφυγες»!
    Αυτος ειναι ο ρολος του Ε.Σ.;
    Αλλα και να ηταν αυτος…υπαρχουν Ελληνες που ειναι σε χειροτερη κατασταση απο λαθρομεταναστες, τους λεγομενους «προσφυγες»!

Comments are closed.