«Άντε πούλα το σπίτι σου ρε π@υστη…..» Θα πέσουν κορμιά με την ΔΕΗ! ΝΤΟΥ ΣΤΟ υπουργείο ανάπτυξης! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
DEH 1

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

Ένταση από εργαζομένους της ΔΕΗ κατά του Δ.Σ. Γιώργου Ανδριώτη από τα τα μεταλεια του Αμίαντου και της Αρεόπολης

Ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Αδαμίδης έκανε έκκληση να μην υπάρξει υπόθεση Μπουτάρης 2 στην Αθήνα

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία, καθώς έξω από το υπουργείο ενέργειας βρίσκονται 7 κλούβες των ματ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στις εισόδους, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ενέργειας η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ.

DEH 3

DEH 1

DEH 2

Το ΔΣ καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της εταιρείας και ειδικότερα σήμερα θα εγκρίνει:

1. Τα σχέδια όρων απόσχισης
2. Τις λογιστικές καταστάσεις
3. Την αναφορά του ελεγκτή
4. Την έκθεση του ΔΣ
5. Την πρόσκληση ενδιαφέροντος
6. Και τέλος θα αποφασίσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για τις 26 Ιουνίου

Καθώς λοιπόν το χρονοδιάγραμμα της αποεπένδυσης είναι οριακό και θα πρέπει να δημοσιευτεί μέχρι το τέλος του μήνα η πρόσκληση για το διαγωνισμό, επελέγη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ να γίνει σε μέρος όπου δε θα είναι εύκολο για τους συνδικαλιστές να παρεμποδίσουν τη διαδικασία όπως συνέβη με το ΔΣ της 3ης Μαΐου και την κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ.

Ήδη πάντως έξω από το υπουργείο έχουν ξεκινήσει και συγκεντρώνονται διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που αντιδρούν στην πώληση των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της επιχείρησης

Σήμερα εκτός από τη συνεδρίαση του ΔΣ αναμένεται να υποβληθεί στο ΓΕΜΗ η αίτηση για καταχώριση των όρων της απόσχισης αλλά και η πρόσκληση για την έκτακτη ΓΣ στα τέλη Ιουνίου. Η δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση των δύο εταιρειών αναμένεται να γίνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα έως τις 31 Μαΐου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: