ΤΩΡΑ! ΝΕΑ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ! Βράζει το κόμμα….

Κοινοποίηση:
ektakto-1

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την

Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο Νίκος Μαστρογιάννης τονίζοντας ότι «το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα».
mastro-708
Στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Μαστρογιάννης που ήταν υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Εύβοια αναφέρει τα εξής:

Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη, πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα. Αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων γιατί το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα.

Στήριξα την Ένωση Κεντρώων γιατί πίστεψα σε κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και μια μεγάλη πλειοψηφία αγανακτισμένων πολιτών ελπίζοντας σε μια νέα παράταξη που θα έκανε την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό.

Δυστυχώς όμως η παράταξη μας δεν έκανε απολύτως τίποτα απέναντι στην κοινωνία, απεναντίας φλέρταρε συνεχώς με την κυβέρνηση Σύριζα παρόλο που έβλεπε μια ασταθή και χωρίς πρόγραμμα κυβέρνηση.

Εδώ και ενάμισι χρόνο η πολιτική της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη είναι να προβλέπει κάθε βδομάδα δήθεν πρόωρες εκλογές και οικουμενική κυβέρνηση, αυτό δεν είναι πολιτική κατά την άποψη μου, δυστυχώς γίναμε γραφικοί και κουράσαμε τους πολίτες που μας στήριξαν και δεν προσφέραμε απολύτως τίποτα στον ελληνικό λαό, για αυτό τον λόγο ζητάω προσωπικά συγνώμη στους συμπολίτες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν.

Η Ελλάδα και εγώ προσωπικά αναζητάμε έναν πολιτικό φορέα έτοιμο να αλλάξει το τοπίο της χώρας με όραμα και ιδεολογία και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και εσάς κ. Βασίλη Λεβέντη για την συνεργασία που είχαμε.

Μαστρογιαννης Νικολαος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ο φραπετζης δεν θα εχει να κανει για κανεναν φραπε στο τελος

  2. Ρε παιδιά ένας κεντρώος πιο γραφικός και από τον λεβέντη που κυκλοφορούσε στην σελίδα που έχει χαθεί;

  3. Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα απο το μπουρδελο του πιτσαδορου

  4. Υπάρχει ακόμη η ένωση κεντρώων;Νόμιζα ότι είχε διαλυθεί και τα απομεινάρια είχαν απορροφηθεί από τον συριζα.

  5. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ .

  6. Αντε κι εσυ στη νουδουλα οπως και κατι αλλοι.Το χαψατε ολοι οτι ο φραπεδοπροεδρας θα σας εκανε βολευτες καθε εξαμηνο.Στα υπολοιπα συμφωνω,οτι ο φραπεδολογος Λεβεντης εγινε γραφικος (ηταν,δεν εγινε τωρα) με το να φαντασιωνεται συνεχεια εκλογες και οικουμενικες για να πιασει καμια υπουργικη καρκλιτσα, και να λεει συνεχως οτι τον συναντανε η του τηλεφωνουν διαφοροι πρεσβεις μεγαλων χωρων και του λενε διαφορες παπαριες.Ασε τη μανια του να βγαινει στο γυαλι,ακομα και σε trash εκπομπες οπως της Τατιανας και της αναρχοΠανιας.

Comments are closed.