ΤΩΡΑ – Η τελευταία πράξη του δράματος… Επιτάφιος θρήνος στο Βόλο για τους δύο αδικοχαμένους λοχίες (ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

Κοινοποίηση:
kideia

Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα με στρατιωτικές τιμές από άγημα Πεζοναυτών, η εξόδιος ακολουθία των δύο Επαγγελματιών Οπλιτών, λοχία Ορφανίδη Γιώργου, 33 ετών, κατοίκου Βόλου εν ζωή, με καταγωγή από τις Σέρρες, παντρεμένου και πατέρα δύο παιδιών 4,5 και 2,5 ετών και του λοχία Μεζάλα Αναστάσιου, κατοίκου Βόλου εν ζωή, με καταγωγή από τις Σέρρες, παντρεμένου και πατέρα ενός βρέφους μόλις 9 μηνών.

Η κηδεία του 19χρονου Οπλίτη θητείας Φώτιου Ανδρικόπουλου, θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Πετρωτά Αχαΐας, σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 4.30 το απόγευμα στο Πετρωτό από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία, κατά την οποία θα αποδοθούν στρατιωτικές τιμές από άγημα Πεζοναυτών, παρίστανται εκπρόσωποι του υπουργείου και του ΓΕΣ, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.

VOLOS1

VOLOS2

VOLOS3

ΣΕ ΛΙΓΟ η ΚΗΔΕΙΑ των Αδικοχαμένων Στρατιωτών στο Βόλο- Με Στρατιωτικές τιμές και Αγήματα θα πουν το “ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ” Συγγενείς και Φίλοι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: