Τσίπρας για γέλια και για κλάματα!!! Πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να πας να κάνεις τσαλίμια με το κ@λ@δάχτυλο;;; ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:
t1

Μιμούμενος τις κινήσεις που έκαναν οι ζογκλέρ της πορτοκαλί μπάλας ο πρωθυπουργός πήρε τη μπάλα που του έκανε δώρο ο μεγάλος Έλληνας μπασκετμπολίστας και σε μια επίδειξη ικανοτήτων με τα δάχτυλα στριφογύρισε τη μπαλα προκαλώντας το γέλιο του Νίκου Γκάλη.

E πως να μη γελάσει ο άνθρωπος με το κ@λ@δάχτυλο;

ÓõíÜíôçóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá ìå ôïí Íßêï ÃêÜëç ôçí Ôñßôç 7 Éïõíßïõ 2016, óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Στο διάλογο, δε, που είχαν μπροστά στις κάμερες ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε συμβουλές από τον «γκάνγκστερ» για το πώς γίνονται τα «σπασίματα» στον αέρα.

«Πως το κάνατε και στεκόσαστε στον αέρα; Προσπαθούσαμε, όλα τα παιδιά της εποχής να κάνουμε σπασίματα στον αέρα, αλλά δεν βάζαμε καλάθι. Εσείς πως το κάνατε;» ρώτησε ο πρωθυπουργός για να απαντήσει ο «Νικ», «το έκανα… Κι εγώ να σας πω δεν ξέρω πως…»

ÓõíÜíôçóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá ìå ôïí Íßêï ÃêÜëç ôçí Ôñßôç 7 Éïõíßïõ 2016, óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ακόμα ότι «θυμάμαι, μεγαλώσαμε μαζί σας, κάθε Πέμπτη περιμέναμε τα ματς του Άρη. Γίναμε χώρα με μπασκετική παράδοση, χάρη σε σας…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Συνήθισε να το χρησιμοποιεί, 11.000.000 Έλληνες έχουμε το κωλοδάχτυλό του στη σούφρα μας…

Comments are closed.