ΤΡΟΜΕΡΟ:Πώς το καπάκι θα… σου πει αν χάλασε το γάλα;

Κοινοποίηση:
gala

Νέα έρευνα φέρνει στο φως ευρήματα που αγνοούσες μέχρι σήμερα

Μία νέα πατέντα που έχει τη δυνατότητα να «αντιλαμβάνεται» τα επίπεδα βακτηρίων στο γάλα παρουσίασαν ομάδες ερευνητών των Πανεπιστημίων της Καλιφόρνια, του Μπέρκλεϊ και του Εθνικού Πανεπιστημίου Chiao Tung στην Ταϊβάν.

Ο λόγος για ένα ειδικά διαμορφωμένο πώμα που έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία του 3D Printing και είναι εφοδιασμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες, ο ρόλος των οποίων είναι να μας ενημερώνουν για την καταλληλότητα ή μη κατανάλωσης του περιεχομένου μιας συσκευασίας με γάλα.

Η χρήση του είναι πανεύκολη αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γύρισμα πάνω κάτω της συσκευασίας και οι αισθητήρες θα κάνουν όλη την υπόλοιπη δουλειά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: