ΤΡΙΚΑΛΑ: Πέταξαν αυγά, καφέδες και…χαλίκια στον πρώην δήμαρχο !!!

Κοινοποίηση:
avga

Επεισοδιακά τελείωσε η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Τρικάλων. Kατά την αποχώρησή του… από το πρώην Δημαρχείο Γόμφων, όπου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβούλιου Πύλης, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Κώστας Κουφογάζος διαπίστωσε ότι το ΙΧΕ αυτοκίνητο του, το οποίο είχε παρκάρει στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του κτιρίου είχε υποστεί μικροζημιές, σύμφωνα με το trikalanews.

Οι μικροζημιές στο όχημα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κουφογάζος προήλθαν από αυγά, καφέδες και …χαλίκια που πέταξαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού του νυν Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, οι οποίοι δεν εκλέχτηκαν στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αμέσως ο κ. Κουφογάζος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε και που δυναμιτίζει το ήρεμο πολιτικό κλίμα στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο κ. Μαράβας καταδίκασε τα γεγονότα και ανέφερε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές προσβάλλουν τον ίδιο αλλά και την παράταξή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: