ΤΡΙΖΕΙ η καρέκλα του Τρελαντώνη: Η κίνηση Σαμαρά που ΕΞΟΡΓΙΣΕ τους Νεοδημοκράτες που ζητούν εδώ και τώρα…ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ!!

Κοινοποίηση:
samaras

Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για… σύσταση εξεταστικής επιτροπής από το 1981 έκτος από τα σχόλια που έχει προκαλέσει αποτελεί σύμφωνα με στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ένα μεγάλο φάουλ προς τον Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με έμπειρους κοινοβουλευτικούς το γεγονός ότι στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβάνεται η περίοδος από το 1981 δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα αφού πολλοί από τους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή ή είναι πολύ μεγάλη στην ηλικία.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά στα parapolitika.gr “γαλάζιο” στέλεχος “Αφού τελειώσουμε με τα χρόνια από το 1981 και μέχρι την τελευταία κυβέρνηση του Σημίτη και αναζητηθούν οι ευθύνες η συζήτηση θα πρέπει να πάει στην περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή”.

Αυτό σύμφωνα με την ίδια πηγή αποτελεί μεγάλο φάουλ αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξαίρεσε την περίοδο Καραμανλή και ο πρόεδρος της ΝΔ την βάζει. Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη σημερινή συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ αφού υπήρξαν βουλευτές που δυσφόρησαν με την πρόταση και η δυσφορία τους ήταν έκδηλη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: