Τραγική επιβεβαίωση Αμερικανών: “Εκατοντάδες κορίτσια και γυναίκες Yasidi σεξουαλικές σκλάβες για τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους του “Ισλαμικού Κράτους” (VIDEO)

Κοινοποίηση:
0000tkif8tk

“Εκατοντάδες γυναίκες από τη θρησκευτική μειονότητα Yazidi είναι αιχμάλωτες στα χέρια σουνιτών μαχητών, που έχουν γι’ αυτές φαύλους σκοπούς”.

Αυτή ήταν η σοκαριστική δήλωση που έκανε πριν λίγη ώρα Ιρακινός αξιωματούχος, ο οποίος τόνισε την κυριολεκτικά φρικτή θέση στην οποία βρίσκονται οι μειονότητες του Ιράκ, που υποφέρουν δεινά έξω από κάθε ανθρώπινη φαντασία από τις ομάδες του λεγόμενου “Ισλαμικού κράτους” (ISIL).

O εκπρόσωπος του Υπουργείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ιρακ, είπε συγκεκριμένα πως όλες οι γυναίκες και τα κορίτσια έχουν απαχθεί από επιδρομές σε σχολεία και είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών. Επίσης ανέφερε ότι τις πληροφορίες για τις απαγωγές και την αιχμαλώτισή τους, τις έλαβε από τις ίδιες τους τις οικογένειες.

“Πιστεύουμε ότι για τους τρομοκράτες οι γυναίκες αυτές είναι σκλάβες και έχουν άσχημα σχέδια γι’ αυτές” ανέφερε ο Amin στο Associated Press. “Οι γυναίκες αυτές θα χρησιμοποιηθούν με τους πιο εξευτελιστικούς τρόπους, για να ικανοποιήσουν τις ζωώδεις ορμές των συγκεκριμένων ομάδων, με έναν τρόπο που έρχεται σε αντίθεση με κάθε ανθρώπινη και ισλαμική αξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια πληροφορία, πως δηλαδή έχουν απαχθεί και αιχμαλωτιστεί εκατοντάδες γυναίκες Yazidi ώστε να μπορούν να πουληθούν ή να παντρευτούν εξτρεμιστές μαχητές, επιβεβαίωσε και ένας Αμερικανός Αξιωματούχος, ο οποίος ωστόσο μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από απόρρητες εκθέσεις.

Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός αυτών των γυναικών παραμένει άγνωστος, σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για πολλές εκατοντάδες.

ΠΗΓΗ: ΒΒC & ASSOCIATED PRESS

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: