Τραγέλαφος στη Ρωσία: Αρνούνται να τον δικάσουν ως ανήλικο επειδή έχει μεγάλο πέος

Κοινοποίηση:
606x340_200116

Η είδηση που έρχεται από τη Ρωσία μοιάζει απίστευτη ωστόσο μάλλον είναι ενδεικτική όσον αφορά την ποιότητα της Δικαιοσύνης που απονέμεται στη χώρα…

Από δικαστήριο ενηλίκων λοιπόν θα δικαστεί για την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου ένας 13χρονος ο οποίος ωστόσο δεν διαθέτει οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει την ηλικία του, κάτι που οδήγησε τις Αστυνομικές Αρχές να αποφασίσουν πως δεν είναι αληθές, λόγω του εξαιρετικά μεγάλου μήκους του πέους του.

Σύμφωνα με τις πρακτικές της ρωσικής Αστυνομίας, όταν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την ηλικία ενός κατηγορούμενου, αυτή “εκτιμάται” τόσο από την ανάπτυξη της οδοντοστοιχίας όσο και από το μέγεθος του γεννητικού του μορίου, και φυσικά αλλοίμονο στον έφηβο που έχει την… “τύχη” να είναι κάπως πιο “προικισμένος” από τη φύση.

Ο Τόμας από την Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ήταν 13 ετών, τον περασμένο Μάρτιο που κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο. Δεν υπήρχαν ωστόσο αποδεικτικά έγγραφα για την ηλικία του νεαρού, με αποτέλεσμα να πρέπει να εξακριβωθεί η ηλικία του για να δικαστεί ως ανήλικος ή ενήλικος.

Οι ειδικοί λοιπόν αφού εξέτασαν τα δόντια του και τα γεννητικά του όργανα υπολόγισαν ότι είναι περίπου 16 με 17 ετών, γεγονός που τον καθιστά «νομικά» ενήλικο.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «Moscow Times», οι γονείς του λένε ότι το παιδί ήταν 12 ετών την ημερομηνία της σύλληψης και τη δήλωσή τους υποστηρίζουν και σχετικά ουκρανικά έγγραφα, τα οποία ελέγχθηκαν όταν πέρασε τα σύνορα τον Μάρτιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περιφερειακή φυλακή έχει ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: