Το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ παγκόσμιο σχέδιο με τα μικροτσίπ…

Κοινοποίηση:
τσιπακια

Τα RFID εμφυτεύματα μικροτσίπ ωθούν τον πλανήτη σε μία εποχή, κατά την οποία όλοι οι άνθρωποι θα έχουν από ένα εμφύτευμα, σχολιάζουν διεθνή μέσα τεχνολογικής ενημέρωσης.

Στην παρούσα φάση, τονίζουν, η εμφύτευση μικροτσίπ είναι εθελοντική, ωστόσο θα έρθει η εποχή που οι πολίτες θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά ένα εμφύτευμα, προκειμένου να εξακολουθήσουν να ζουν και να συναλλάσσονται εντός της παγκόσμιας κοινωνίας.

Η ιστοσελίδα «technochops», σχολιάζει πως σε αυτή την περίπτωση, οι άνθρωποι θα οδηγηθούν στο τέλος της ιδιωτικότητας, θα παραδώσουν την απόλυτη εξουσία στο κράτος και θα ζουν διαρκώς υπό παρακολούθηση.

Ο τίτλος άρθρου της πασίγνωστης βρετανικής εφημερίδας «Express» «Το σημάδι του Θηρίου: Μυστικό σχέδιο να εμφυτεύσουν σε όλους μας μικροτσίπ, μέχρι το 2017» κρίθηκε ως θεωρία συνομωσίας.

Σίγουρα οι ημερομηνίες πέφτουν τις περισσότερες φορές έξω, όπως και τα σχέδια της Νέας Τάξης, τα οποία ωστόσο δεν αποσύρονται.

Όπως συνεχίζει η ιστοσελίδα, τα μικροτσίπ εμφυτεύονται αρχικά με αφορμή την βελτίωση των παροχών υγείας και τον έγκαιρο εντοπισμό ασθενειών. Ένας άλλος λόγος είναι η αναγνώριση της ταυτότητας αλλά και η χρήση των μικροτσίπ στις οικονομικές δραστηριότητες ή αλλιώς ένας κόσμος όπου η οικονομία και οι συναλλαγές θα λειτουργούν μόνο με μικροτσίπ και με καθόλου μετρητά.

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: