Το τέλος του παρουσιαστή του Epsilon και οι «γλείφτες»

Κοινοποίηση:
unnamed-54-768x415

Πρόκειται για ένα δημοσιογράφο και παρουσιαστή ο οποίος εδώ και 20 χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Πέρασε από αρκετά τηλεοπτικά κανάλια ως κεντρικός παρουσιαστής σε δελτία ειδήσεων, με τελευταίο «σταθμό» το Epsilon.
Ο ίδιος βρέθηκε σε απογευματινή εκπομπή και μίλησε για την δική του πραγματικότητα σήμερα. Παρά το γεγονός της επιτυχημένης του πορείας, δεν δίστασε να μιλήσει για τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις κλειστές πόρτες που αντίκρισε.
Όπως είπε μετά το τέλος της συνεργασία του με το Epsilon προσέγγισε αρκετά κανάλια, ωστόσο βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές. Μάλιστα έκανε ο ίδιος προτάσεις και πιλότους για διάφορες εκπομπής ωστόσο καμία δεν απέδωσε καρπούς, ενώ είδε αρκετές από τις ιδέες του να υλοποιούνται με άλλους παρουσιαστές.
«Το παιχνίδι παίζεται με άλλους κανόνες πλέον, δεν είναι με τους κανόνες που ήξερα. Ούτε με τις συνθήκες που ήτανε κάποτε και με έβαλε σε μια πορεία να πω ότι «εντάξει εγώ δεν μπορώ να παίξω με αυτούς του κανόνες». Οι κανόνες πιστεύω ότι έχουν να κάνουν πολύ με τις δημόσιες σχέσεις, έχουν να κάνουν πολύ με το ποιος ξέρει ποιον, ποιος σκουντάει ποιον… για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Υπάρχουν αυτά τα πράγματα πλέον…»
Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Ανδρέα Γιόρτσιο ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου στο Epsilon Κύπρου (Plus TV). Δείτε τη συνέντευξη του στην Χριστιάνα Αριστοτέλους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: