Το σκίτσο για την Ariana Grande που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ τα social media! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Ariana Grande

Ο διάσημος σκιτσογράφος Κάρλος Λατούφ αποτύπωσε με μία εικόνα τη θλίψη της τραγουδίστριας και τη φρίκη της επίθεσης. «Δεν έχω λόγια για ό,τι συνέβη» έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο στενοχωρημένη. Δεν έχω λέξεις» έγραψε συγκεκριμένα.

Η Ariana Grande μετά το μακελειό έξω από τη συναυλία της βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και υστερίας από τη στιγμή που έμαθε πως τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν.

Πηγές λένε στον TMZ, πως η Ariana δεν μπορεί να συνέλθει και πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα φόβου και θλίψης. Η Ariana δεν τραυματίστηκε.

Η επόμενη συναυλία της – την Πέμπτη στο Λονδίνο στο O2 Arena – είναι πλέον στον αέρα για 2 λόγους. Όπως είπαν στον δημοσιογράφο “Η τραγουδίστρια δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανή να ανταπεξέλθει”. Τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της μιλούν για τεράστια κενά στην ασφάλεια και δεν θέλουν να συνεχίσουν το tour.

Όπως αναφέρθηκε, η τραγουδίστρια είχε μόλις εγκαταλείψει τη σκηνή όταν μια βόμβα καρφιών εξερράγη στην μπροστινή πόρτα καθώς οι άνθρωποι έφευγαν από τη συναυλία.

Bίντεο – ντοκουμέντο: Η Αριάνα Γκράντε τραγουδά στη συναυλία όπου σκοτώθηκαν 22 νέοι ανθρωποι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: