Το ντέρμπι ενώνει – Ορκισμένοι για νίκη στον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση:
ΠΑΟ

Κομβικό είναι για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη Λεωφόρο. Οι ‘’πράσινοι’’ που παλεύουν για να επιβιώσουν, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού, βρέθηκε την Παρασκευή στο Κορωπί, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και εμψύχωσε τους παίκτες για το μεγάλο ματς, ζητώντας να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να διατηρήσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί στη νίκη ώστε να παραμείνει όρθιος ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο και Κολοβέτσιο στην άμυνα, τους Σιλά, Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ στη μεσαία γραμμή, τον Βιγιαφάνιες με τον Λουντ στα άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μολίνς.

Στην 20μελη αποστολή συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ και Πίσπας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσάβες, Λουτσιάνο και Τζανδάρης, ο τιμωρημένος Άλτμαν και οι Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Αυλωνίτης για αγωνιστικούς λόγους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: