Το ΝΑΤΟ θα βομβαρδίσει – εάν τελικά το αποφασίσουν – ΟΧΙ με τη σημαία των ΗΠΑ! ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ της Δαμασκού για να σκοτώσουν τον ΑΣΑΝΤ! Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Ρώσος φίλος των Τουρκαλάδων! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
g1

Απέπλευσε ο ρωσικός Στόλος από την Ταρτούς: «Εντοπίσαμε κινήσεις των ΗΠΑ» -Σε θέση μάχης απέναντι από το ΝΑΤΟ

Σε θέσεις μάχης και ο ρωσικός Στόλος που απέπλευσε πριν λίγο από το συριακό λιμάνι της Ταρτούς. Η Ρωσία κλείνει τον εναέριο χώρο στην περιοχή με τις ΝΟΤΑΜ για τις 11-12, 17-19,25-26 Απριλίου 10am – 6pm ώρα Μόσχας.

Aυτό σημαίνει ότι οι αμερικανοί-γαλλικοί-βρετανικοί πύραυλοι κρουζ θα πρέπει να περάσουν πάνω από τα ρωσικά πλοία για να χτυπήσουν την Συρία. Αυτό όσο αφορά τη Μεσόγειο. Γιατί οι ΗΠΑ μπορούν να χτυπήσουν και από τον Περσικό Κόλπο

Πριν λίγο ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Τ.Μάτις, ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε στρατιωτικές επιλογές και θα αποφασίσει ο Πρόεδρος».

Εντούτοις, σε ερώτηση αν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να κατηγορηθούν οι δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ για την χημική επίθεση , ο Μάτις τόνισε ότι οι ΗΠΑ «εξακολουθούν να αξιολογούν» τις πληροφορίες.

Και τα 11 ρωσικά πλοία απέπλευσαν πλήρως εξοπλισμένα με ενεργοποιημένες τις σουίτες ηλεκτρονικού πολέμου και αντιαεροπορικής άμυνας. Πηγές αναφέρουν πως έχουν συνδεθεί με τα επίγεια ραντάρ και τους αντιαεροπορικούς εκτοξευτές.

Τα πλοία κινούνται σε προκαθορισμένες θέσεις για παροχή ασπίδας στην συριακή ακτή.

Ετσι οι πρώτες δορυφορικές εικόνες δείχνουν πλήρη πολεμική κινητοποίηση. Η ναυτική βάση έχει αδειάσει αυτή τη στιγμή

Η Ρωσία έχει συνολικά 15 πλοία μαζί με τα υποστήριξης από τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας στην Μεσόγειο συμπεριλαμβανομένων των φρεγατώνAdmiral Grigorovich και Admiral Essen frigates που μπορούν να εκτοξεύσουν πυραύλους κρουζ Caliber ενώ υπάρχουν και υποβρύχια κλάσης Kilo.

Σύμφωνα με αμερικανικές πηγές, οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν  AGM-86B και Tomahawk μαζί με F-22 Raptor fighters και βομβαρδιστικά B-2 Spirit.

Οι Αμερικανοί πιστεύουν πως οι ρωσικοί S-300 and S-400 δεν θα μπορέσουν να αναιχαιτίσουν τους πυραύλους.

Η Ρωσία ανέφερε πριν λίγο πως παρακολουθεί στενά την κατάσταση γύρω από την Συρία και έχει εντοπίσει κινήσεις των αμερικανικών ναυτικών δυνάμεων προς τον Περσικό Κόλπο.

«Με προσοχή παρακολουθούμε την κατάσταση όπως εξελίσσεται γύρω από την Συρία και σε ολόκληρη την περιοχή» είπε το ρωσικό ΥΠΑΜ.

«Αντί να μιλούν για ετοιμότητα εκτόξευσης πυραύλων από τον συνασπισμό, οι ΗΠΑ θα ήταν καλύτερο να ξανακτίσουν την κατεστραμμένη πόλη της Ράκκα και να παρέχουν ευρείας κλίμακας βοήθεια στον πληθυσμό που υποφέρει»ανέφερε το Υπουργείο.

g2g3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: