Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Χόλλυγουντ είναι η παιδοφιλία! Συνέλαβαν πασίγνωστο ηθοποιό που θέλει να αποκαλύψει τεράστιο κύκλωμα παιδεραστών!

Κοινοποίηση:
5aeb417d51412387de0e8eb2c2d5c099_L

Ο ηθοποιός και μουσικός, Corey Feldman, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου με «μη συγκεκριμένες-αβάσιμες» κατηγορίες για ναρκωτικά, όπως μεταδίδει το Γραφείο του Σερίφη στην Louisiana στις ΗΠΑ.
Ο σταρ από την πασίγνωστη ταινία «The Goonies» συνελήφθη λίγο πριν ξεκινήσει σόου, στο οποίο συμμετέχει.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει είναι η χρονική στιγμή σύλληψης του ηθοποιού, καθώς λίγο πριν είχε αποκαλύψει πως έρχονται αποκαλύψεις για το κύκλωμα παιδεραστών μέσα στο Hollywood, το οποίο μάλλον έχει βρει τον αποδιοπομπαίο τράγο του στο πρόσωπο του Harvey Weinstein, τον οποίον κατηγορούν απλά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος ηθοποιών, μάλλον για να κρύψουν τα χειρότερα.
«Δεν φοβάμαι την μήνυση. Ναι, αυτό είναι πολύ πιθανό. Αλλά ο μεγαλύτερος λόγος (του φόβου) είναι η ασφάλεια της οικογένειάς μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Twitter ο τρομαγμένος ηθοποιός.

Η σύλληψη έγινε μετά από Twitter του ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε πως συμμετέχει σε ένα σχέδιο, προκειμένου να φέρει τους παιδεραστές του Hollywood ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Δουλεύω πάνω σε ένα σχέδιο, το οποίο μπορεί να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση. Αν βρω έναν τρόπο να εφαρμοστεί ουσιαστική δικαιοσύνη, χωρίς να θέσω σε κίνδυνο την ασφάλειά μου, θα μάθετε την ώρα. Στην παρούσα φάση, είμαι ευχαριστημένος που άνθρωποι μιλάνε και προσεύχομαι και άλλοι να προστεθούν σε αυτούς», είχε δηλώσει.

Συνέλαβαν πασίγνωστο ηθοποιό που θέλει να αποκαλύψει τεράστιο κύκλωμα παιδεραστών 2«Κανείς δεν επιτρέπεται να ζει την ζωή του σε διαρκή φόβο, εκτός από αυτούς που έχουν διαπράξει αυτά τα φρικτά εγκλήματα. Έχω πίστη στον Θεό»!


twit2

twit1

Συνέλαβαν πασίγνωστο ηθοποιό που θέλει να αποκαλύψει τεράστιο κύκλωμα παιδεραστών 3Όλα δείχνουν πως στο Hollywood ετοιμάζεται να ξεσπάσει τεράστιο σκάνδαλο με τους παιδεραστές αυτού του… «μαγικού» αλλά τόσο σκοτεινού κόσμου του θεάματος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: