Το μήνυμα μάνας για τον θηλασμό και έγινε viral! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
0d54064fa219c57c70a3b5b10fc41131_XL

Μaya Vorderstrasse μια νεαρή μανούλα που έχει δυο κοριτσάκια 13 και 2 μηνών, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και είπε την δικιά της γνώμη για τον θηλασμό.Η φωτογραφία αυτή αλλά και η άποψη της έγιναν viral.

H Μaya ανέφερε τα εξής: «Θα σου πω λίγα πράγματα για το ταξίδι μου. Πάντα ονειρευόμουν ότι θα θήλαζα το παιδί μου όσο περισσότερο μπορούσα. Έχω δει πολύ όμορφες σχέσεις να αναπτύσσονται μέσα από το πόσο κοντά σε φέρνει με το μωρό αυτή η ανακουφιστική εμπειρία. Θήλαζα την κόρη μου μέχρι που έγινε 6 μηνών και το λάτρεψα. Ήταν ο χρόνος που είχαμε οι δυο μας, ήταν τόσο ξεχωριστό και κανείς δε μπορούσε να μου το πάρει. Έμεινα έγκυος όταν ήταν 2 μηνών και όταν έφτασε 6 μηνών, το γάλα μου τελείωσε, στέγνωσε, σαν να εξαφανίστηκε. Ένιωσα την καρδιά μου να θρυμματίζεται και με κατάπιαν οι ενοχές. Έπρεπε να ξεκινήσουμε το μπιμπερό και πίστεψα ότι το δέσιμό μας θα χανόταν κι ότι θα σκεφτόταν πως εγώ δε τη φροντίζω πια, μέχρι που συνέβη το εξής: τίποτα δεν άλλαξε. Είχαμε ακόμα τον προσωπικό μας χρόνο, μου τραβούσε τα μαλλιά και μου χαμογελούσε με τα μάτια. Ήταν τόσο χαρούμενη. Ταϊσμένη. Γεμάτη αγάπη. Τώρα θηλάζω τη μικρότερη, αλλά νιώθω ανακούφιση που γνωρίζω ότι αν χρειαστεί ή αποφασίσω να σταματήσω να το κάνω, όλα θα είναι εντάξει. Το να τις ταΐζω είναι πολύ όμορφο. Όταν τις φροντίζω, τις βλέπω να παίρνουν βάρος να μεγαλώνουν, να χαμογελούν και να μεθάνε από το γάλα, κάνουν την καρδιά μου να χοροπηδά. Δεν ξέρω ποιο είναι το δικό σου ταξίδι, αλλά όποια κι αν είναι η επιλογή σου ή οι περιστάσεις, μη νιώσεις ποτέ ένοχη ή ανεπαρκής. Ποτέ. Απλά αγάπα τα και κάνε το καλύτερο που μπορείς. Είσαι μια ροκ σταρ, όπως και να έχει. Με όποιον τρόπο κι αν τα ταΐζεις, είναι δύσκολο να είσαι μητέρα, οπότε ας στηρίξουμε η μία την άλλη. Για μένα το σημαντικό είναι να χορτάσουν».

 

Οι νέες μανούλες πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση και πολλές φορές να παίρνουν ρίσκα. Να κάνουν αυτό που νιώθουν για τον εαυτό τους και το μωράκι τους.

 

Δείτε την φωτογραφία

 

mother

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: