Το ζήσαμε κι αυτό! Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο με 12χρονο στο τιμόνι κλεμμένου αυτοκινήτου!

Κοινοποίηση:
klops

Διπλό το σοκ για τους αστυνομικούς, διαπιστώνοντας πως όχι μόνο πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 12 ετών, αλλά και πως το όχημα ήταν δηλωθέν ως κλεμμένο!
Τροχαίο με 12χρονο στο τιμόνι κλεμμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε χθες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, στο ύψος της Μονής.
Μετά το τροχαίο στη σκηνή εκλήθη η Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι το όχημα ήταν κλεμμένο, με το αδίκημα να έχει διαπραχθεί χθες στη Λάρνακα.

Ο 12χρονος ο οποίος τραυματίστηκε διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία έλαβε εξιτήριο.

Αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Λεμεσού, μαζί με τους γονείς του, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 12χρονος είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο την ίδια μέρα χθες το πρωί.

Συγκεκριμένα, είχε καταγγελθεί χθες από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ότι, μεταξύ των ωρών 10π.μ. και 12 το μεσημέρι, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο, σε χώρο στάθμευσης στο Κίτι, ξεκλείδωτο και με τα κλειδιά στο σύστημα εκκίνησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου συνεχίζουν τις εξετάσεις αναφορικά με την πρωτοφανή αυτή υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου καθώς και τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο με τον 12χρονο «οδηγό», ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι ο ίδιος ο 12χρονος που κατάφερε να κλέψει το αυτοκίνητο και να το πάρει για να πάει «βόλτα»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: