ΤΟ «ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΝΤΕΛΙΑ ! Ο έρωτάς της με πασίγνωστο στέλεχος του ΔΝΤ

Κοινοποίηση:
βελκουλεσκου2-600x278

Φήμες επιμένουν να μιλούν για μια ερωτική θύελλα που έζησε η σκληρή του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου με γνωστό γαλανομάτη συνάδελφό της, επίσης, πασίγνωστο στέλεχος του Ταμείου.

tomsen

Πρόκειται για τον Δανό Πολ Τόμσεν, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα και την παρουσία του στη χώρα μας με τα πλέον επαχθή μέτρα. Όπως επίσης επισημαίνει οικονομική εφημερίδα , οι φήμες κάνουν λόγο για ένα «φλογερό ειδύλλιο», το οποίο αναπτύχθηκε στα παρασκήνια του ΔΝΤ και λόγω της στενής σχέσης που είχαν οι δυό τους λόγω των προγραμμάτων της Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι ο Πολ Τόμσεν παρέδωσε την σκυτάλη στην νεοφιλελεύρη Ρουμάνα με το Ελληνικό όνομα Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία μόλις χθες πάτησε το πόδι της στη χώρα μας για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις εκ μέρους του ΔΝΤ για το τρίτο Μνημόνιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτή έχει το όνομα και αυτός τη χάρη του δράκουλα γι αυτό και ταίριαξαν.

Comments are closed.