Το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Κοινοποίηση:
φωτο

Mε τη δέουσα επισημότητα, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, τιμάται σε όλη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. To πρωί πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ στις 17:10 το απόγευμα θα γίνει επίσημη υποστολή της σημαίας στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ανήρτησε ένα εντυπωσιακό βίντεο με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο προκειμένου να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.


«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Είμαστε Υπερήφανοι» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αναρτώντας και μία εντυπωσιακή φωτογραφία από την πρόσφατη νυχτερινή άσκηση «Ολύμπιος Κεραυνός 2017» που διεξήχθη στο πεδίο βολής Αετός στον Έβρο.

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, τιμάται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, συνεχίζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Συντάγματος, εικαστική έκθεση στελεχών των τριών όπλων με θέμα «Ελλάδα της Ψυχής μου». Η έκθεση θα είναι ανοιχτή  έως και αύριο Τετάρτη 22/11/2017 (09:00 – 22:00) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: