Το βρόντηξαν οι νέοι Ηγήτορες του Πυροβολικού μας! …ΤΑΜΣ «ΒΕΡΣΗΣ-2018» (φωτό)

Κοινοποίηση:
DCIM100MEDIADJI_0103.JPG

Στο τετραήμερο της Άσκησης 16-20 Απριλίου μετά Στρατευμάτων «ΒΕΡΣΗΣ 2018» που Διεξήχθη στο Πεδίο Βολής της Θήβας , όπου οι νέοι Ηγέτες του  Πυροβολικού ,Ανθυπολοχαγοί  ΣΣΕ Τάξεως 2017 της Βασικής Εκπαιδεύσεως της Σχολής Πυροβολικού …,απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το Ρητό το να διοικείς δια του Παραδείγματος !

Από Δευτέρα 16 έως Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, διεξήχθη στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων Θηβών, η ΤΑΜΣ «ΒΕΡΣΗΣ 2018», του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών Τάξης ΣΣΕ/2017, η οποία αποτελεί και το επιστέγασμα της εκπαίδευσης τους στο Πυροβολικό Μάχης.

Πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικών κινήσεων επιπέδου Αυτοκινούμενης Πυροβολαρχίας, άμεσες βολές καθώς και πρακτική εφαρμογή της διαδικασίας «βάλλω και μετακινούμαι», με εκπομπή πραγματικών πυρών.

Το μάθεις πρώτα εσύ αυτά που θα διδάξεις αλλά και αυτά που θα κληθείς να εφαρμόσεις είναι το σλόγκαν των Πυροβολητών αλλά και το Ρητό που παραμένει είναι πάντα Ισχυρό και πάντα Επίκαιρο «» Ισχύς δια της γνώσεως « και οι νέοι Ηγέτες του Πυροβολικού απέδειξαν το τετραήμερο της Ασκήσεως οτι απλά το έχουν και το κατέχουν !

Οι νέοι Πυροβολητές πήραν επάξια το (Μαύρο του Όπλου τους) αφού   στα αντικείμενα που εξετάσθηκαν (Παρατηρούμενες Βολές ,ταχεία τάξη Πυροβόλων ,ανάπτυξη και κατάληψη με τα αυτοκινούμενα πυροβόλα,ΚΔΠ  κυριολεκτικά  έβγαζαν μάτια )

veteranos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: