Το…ΒΟΥΡΛΟ απάντησε: Τι είπε η υποψήφια Star Κύπρου για…τα “συγχαρητήρια να το ξανακάνετε”, που θα έλεγε σε φορέα του AIDS !!

Κοινοποίηση:
oufo

Μια απάντηση που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους έδωσε… η υποψήφια Star Κύπρου στα καλλιστεία Νάταλι Ρίαρ όταν ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος φίλος της της έλεγε πως είναι φορέας του AIDS κι εκείνη απάντησε: “Θα του έλεγα μπράβο, συγχαρητήρια και ότι είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος. Το να βοηθάς τον άλλο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα ενθουσιαζόμουν! Θα του έλεγα να το ξανακάνει!”

Μετά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν στα sites αλλά και στα social media για την γκάφα της, η υποψήφια Star της Κύπρου Νάταλι Ρίαρ, απαντά μέσω του λογαριασμού της στο facebook και εξηγεί για ποιο λόγο είπε όσα …είπε.

.

Διαβάστε την απάντηση της:

Προκειμένου να ξεκαθαρίσω την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την απάντησή μου στην ερώτηση που τέθηκε στο live 5/10/2014 έχω να διευκρινίσω τα εξής: η αρχική μου απάντηση ήταν λανθασμένη διότι δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης “φορέας του AIDS” και αναφερόμουν σε άτομα που βοηθούν συνάνθρωπους μας που πάσχουν από AIDS. Αφότου μου εξήγησαν την ερμηνεία της φράσης η απάντησή μου ήταν ότι θα υποστήριζα αυτό το άτομο και θα το ενθάρρυνα να αγωνιστεί για την κάθε μέρα. Ο λόγος για τον οποίο κάνω αυτή τη δήλωση, είναι για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου απέναντι στα άτομα που πάσχουν από AIDS και όχι για να απαντήσω σε όσους σχολίασαν τη λανθασμένη μου δήλωση και αγνόησαν την πραγματική μου απάντηση.

 

Διαβάστε επίσης:

Η ΗΛΙΘΙΑ απάντηση της διαγωνιζόμενης στα “Miss Κύπρος”, που…θα μείνει στην ΙΣΤΟΡΙΑ !! (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: