Δύσκολος μήνας θα είναι ο Δεκέμβριος για τους φορολογούμενους. Το φορολογικό ημερολόγιο είναι… γεμάτο, σε αντίθεση με τις τσέπες των φορολογούμενων που μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα αυξήσεων σε άμεσους και έμμεσους φόρους καλούνται να πληρώσουν, μεταξύ άλλων, τέλη κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ.
Το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά ότι θα εισρεύσει ρευστό ύψους 6,9 δισ. ευρώ στα δημόσια ταμεία.
Το μεγαλύτερο μερίδιο του λογαριασμού προέρχεται, από τα τέλη κυκλοφορίας για τα οποία εκτιμάται ότι θα καταβληθούν 1,092 δισ. ευρώ.
Άλλα 500 εκατ. θα μπουν στο ταμείο για τη δόση του ΕΝΦΙΑ ενώ στη «λυπητερή» προστίθενται περίπου 1 δισ. ευρώ προσδοκώμενες εισπράξεις από τον ΦΠΑ μετά και την αύξηση στο 24% του κανονικού συντελεστή.
Στο φορολογικό ημερολόγιο ξεχωρίζουν ακόμα οι προθεσμίες υποβολής δήλωσης και απόδοσης ειδικού φόρου πολυτελείας (έως τις 27 Δεκεμβρίου) η υποβολή δήλωσης απόδοσης παρακρατούμενων φόρων από μερίσματα και τόκους (έως τις 28 Δεκεμβρίου) και η υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ για επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία (έως τις 30 Δεκεμβρίου).
συνεχηστε βρε να βαζετε φορο στον φορο στον φορο και παλη στον φορο ξερετε οτη παρανομητε αφτο δεν γηνετε πουθενε μετα θα γληφετε κουφαλεσ και θαλετε δεν φτεμε εμησ αλλη μασ βαλανε να τα κανουμε αφτα τα εκτροπα ουστ αφτοφορακηδεσ