ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ με ματσέτες μπροστά στη κοπέλα του: Οι δολοφόνοι φορούσαν μαύρες μάσκες!

Κοινοποίηση:
SEBASTIAN2_514_355

Ο νεκρός ήταν αθλητής της πάλης και της πυγμαχίας. Συμμορία μασκοφόρων μαχαίρωσε τον 39χρονο ερασιτέχνη παλαιστή Sebastian Zuchlinski μπροστά στα μάτια της κοπέλας και των γειτόνων του στη μέση του δρόμου. Ο άτυχος άντρας που είχε δεχτεί χτυπήματα στο σώμα, στο κεφάλι, τον ώμο και τον μηρό υπέκυψε στα τραύματά του.

Δεκάδες γείτονές του έσπευσαν να βοηθήσουν τον Sebastian αλλά παρά τις προσπάθειές τους πέθανε λίγο μετά την τρομακτική επίθεση στο Bolton. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι είδε μια ομάδα 3 – 4 ατόμων στον δρόμο να κρατούν ματσέτες. “Άρχισαν να τον χτυπούν. Ήρθαν με ένα Honda. Του επιτέθηκαν μια φορά και ξέφυγε. Φαινόταν να τον γρονθοκοπούν αλλά τον μαχαίρωναν. Του έκοψαν το δάχτυλο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν. Μια γυναίκα πάτησε κόρνα και έτρεξαν”.

Άλλος κάτοικος της περιοχής δήλωσε πως είδε δύο άντρες να τον χτυπούν. Νόμιζε ότι κρατούσαν ρόπαλα. “Φώναζαν και βγήκαν από το αυτοκίνητο. Τον χτυπούσαν και στη συνέχεια ήρθε άλλο αυτοκίνητο. Μπήκαν μέσα και έφυγαν. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που φώναζαν να καλέσουμε ασθενοφόρο”. “Ακούσαμε θόρυβο και κοιτάξαμε έξω. Είδαμε τα πάντα. Αυτοί που του επιτέθηκαν φορούσαν κουκούλες. Μια γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο και άρχισε να πατά την κόρνα. Μπήκαν τότε στο αυτοκίνητο και έφυγαν”.

SEBASTIAN

Ο Sebastian Zuchlinski εργαζόταν ως οδηγός παράδοσης αλλά ήταν λάτρης των σπορ και έκανε ερασιτεχνικούς αγώνες πάλης σε κλουβί. Είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Πολωνία πριν από 10 χρόνια. “Είμαι πολύ αναστατωμένη. Ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν ο τέλειος άντρας. Πάντα προσπαθούσε να σε βοηθήσει. Έδινε τον καλύτερό του εαυτό για τους άλλους. Θα μας λείψει”, σημείωσε μια φίλη του.

Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 29χρονο με την υποψία της δολοφονίας και παραμένει υπό κράτηση για να ανακριθεί. Μετά το αιματηρό περιστατικό έχουν αυξηθεί οι περιπολίες στην περιοχή, με τον επιθεωρητή Howard Millington να σημειώνει πως έχει ξεκινήσει έρευνα για την ανεύρεση των υπευθύνων του σκληρού εγκλήματος, όπως διαβάσαμε σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

 

Πηγή: Dailymail

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: