Τι συμβαίνει άραγε; Ποια είναι τα σχέδια των Ανουνάκι για τη γη και την ανθρωπότητα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anunakoi

Όσοι ενδιαφέρονται ανά τον κόσμο να ερευνήσουν την μυστηριώδη και μεταβαλλόμενη εξωγήινη φυλή που είναι γνωστή ως Ανουνάκι τείνουν να περιορίζονται στο να διερευνήσουν μόνο στο ποιοι είναι αυτοί οι συναρπαστικοί εξωγήινοι, απ’ όπου προέρχονται και ποια η πηγή της φαινομενικά τεράστιας εξουσίας τους ..

Ωστόσο οι σύγχρονοι θεωρητικοί πιστεύουν ότι κατά την τρέχουσα εποχή θα ήταν ίσως πιο σωστό και λογικό να ερευνήσουμε διεξοδικά τα κίνητρα των Ανουνάκι για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη γη…. αν κατανοήσουμε τα κίνητρα που οδήγησαν αυτές τις ξένες οντότητες στον δικό μας πλανήτη στο παρελθόν θα είμαστε σε καλύτερη θέση να κατανοήσουμε πώς να αντιμετωπίσουμε ένα σενάριο στο μέλλον αν αυτοί οι ίδιοι ξένοι επιλέξουν ποτέ να επιστρέψουν .

Ποιοι είναι λοιπόν οι Ανουνάκι και γιατί μπορεί να επιστρέψουν; Οι πιο ζωντανές αναμνήσεις των δραστηριοτήτων των Ανουνάκι στη γη προέρχονται από τα συναρπαστικά κείμενα της μυθολογίας της Βαβυλώνας και της Σουμερίας .

Αυτά τα κείμενα εξηγούν ότι τα όντα που είναι γνωστά ως Ανουνάκι και όπου για τους αρχαίους θεωρούνται ότι ήταν οι θεοί ήρθαν από τον ουρανό στον πλανήτη γη για να εκμεταλλευτούν τα τεράστια αποθέματα χρυσού του πλανήτη μας γιατί τον χρειαζόντουσαν για να προστατεύσουν την δική τους ατμόσφαιρα στο δικό τους πλανήτη .

οι Ανουνάκι δημιούργησαν πειραματικές νέες φυλες πάνω στη γη κάνοντας επεμβάσεις στο DNA των ειδών που βρήκαν και έτσι δημιούργησαν μια δευτερεύουσα φυλη που έμοιαζε με τον άνθρωπο ώστε να τους κάνουν εργάτες που θα δουλεύουν στα νέα χρυσά ορυχεία στη γη .

Ωστοσο αυτά τα όντα έγιναν γρήγορα κουρασμένα απ’το μέγεθος εργασίας που τους ειχε ανατεθει, από τις εξαντλητικές συνθήκες και έτσι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το αρχικό σχέδιο κάνοντας ας πούμε την τότε πρώτη απεργία .


Αρνήθηκαν να δουλέψουν και να υποδουλωθούν το αρχικό είδος θεού που τους είχε δημιουργήσει .

Ετσι οι Ανουνάκι αποφάσισαν να απαλλάξουν την τύχη της γης από το νέο ειδος που είχε δημιουργήσει και για να γεμίσουν το κενό που άφησαν πίσω δημιουργησαν εμας τους ανθρώπους απ’το αίμα ενός δολοφονημένου θεού …. Προφανως και εγινε μια μικρη μαχη μεταξυ των αρχικων οντων και των «θεων» …

Οι άνθρωποι προοριζόταν να λειτουργούν όσοι υπακουοι που θα δούλευαν για λογαριασμό των υπερασπιστών θεων τους ανάγκη χωρίς ποτέ να επαναστατουν .

Ωστόσο ούτε αυτό είχε επιτυχία και δεν πέρασε πολύ καιρός ώστε οι πρώτοι άνθρωποι να γίνουν αντίθετη με τις εντολές των κυρίων τους και να εξεγερθούν… Σε απάντηση οι ηγέτες της εξωγήινης φυλής επέλεξαν να πνίξουν όλους τους ανθρώπους… βλέπε την ιστορία μας περί μεγάλων κατακλυσμών και τα συναφή…

Παρά όμως όλα αυτά τελικά οι Ανουνάκι δεν κατάφεραν να εξαλείψουν το ανθρώπινο είδος τελειως… Ο ανθρωπος καταφερε να ισε μικρές ομάδες ανά την γη και συνέχισε να αναπτύσσεται και να πολλαπλασιαζεται ..

Σε αυτό το χρονικο σημείο οι Ανουνάκι εγκατέλειψαν τη γη και γύρισαν στον πλανήτη τους…

Είναι όμως πιθανόν να επιστρέψουν στο μέλλον;

Σύμφωνα με τους ερευνητές τα σημάδια φαίνεται να δείχνουν ότι μια δεύτερη έλευση της δολοφονικης εξωγήινης φυλής ειναι επικείμενη .

Με δεδομένη την προηγούμενη ιστορία που έχουν σ’ αυτό τον πλανήτη οι Ανουνάκι οι άνθρωποι θα επρεπε να εχουν παρει μετρα για την πιθανή επιστροφή τους στο μέλλον .

Θα μπορούσαν να επιστρέψουν και να αναζητήσουν περισσότερους ανθρώπινους δούλους (μηπως γινεται ηδη και δνε το γνωριζουμε;) ή να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτουν ξανά τα αποθέματα χρυσού (μηπως ηδη τα παραδιδουν οι κυβερνησεις και εμεις δεν το γνωριζουμε;) . Ωστόσο, δεδομένου του ακραίου χρόνου μεταξύ της τελευταίας επίσκεψής τους και της σύγχρονης εποχής, φαίνεται ότι η εξαιρετικά προηγμένη εξωγήινη φυλή έχει ανακαλύψει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο συλλογής αιθέριων σωματιδίων χρυσού. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότερο οι Anunnaki να έχουν έναν άλλο λόγο να επιστρέψουν στο μέλλον. (αν δεν ειναι ηδη εδω !!)

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, είναι τελείως πιθανό να θελησουν να «επανακτήσουν» τους πραγματικούς απογόνους τους, ορισμένα άτομα που γεννήθηκαν από μια γενεαλογία που περιέχει τόσο ανθρώπινο DNA όσο και DNA του Anunnaki. Οπως και να το κανεις το αιμα νερο δεν γινεται ακομα και αν εισαι εξωγηινος ..

Αυτό φαίνεται εφικτό καθώς τα αρχαία κείμενα κάνουν πολλαπλές αναφορές σε παιδιά που γεννιούνται από ανθρώπους και γονείς Anunnaki σε αυτόν τον πλανήτη.

Ή μήπως μπορεί αυτή η εξελιγμένη εξωγήινη φυλή να επιστρέψει στον πλανήτη μόνο και μονο για να διασκεδάσει σε βάρος των ανθρώπων (αν δεν το κανει ηδη) . Ένα πράγμα φαίνεται σαφές, ανεξάρτητα από τα κίνητρά τους για επιστροφή, φαίνεται πολύ απίθανο ότι οι άνθρωποι δεν θα είναι αρκετά ισχυροί για να αντισταθούν αποτελεσματικά χωρίς να διακινδυνεύσουν την πλήρη καταστροφή.

Βεβαια ολα αυτα αν συνεχισουμε την ιστορια των αρχαιων να την κατανοουμε ως παραμυθι και οχι ως ιστορια !

Αν ωριμασουμε ομως και δουμε οτι βρισκομαστε μεσα σε ενα απειρο συμπαν με απειρο χρονο οπου καποια στιγμη χρονος και χωρος θα ειναι το ιδιο και το αυτο ταξιδι ..τοτε ισως να προλαβουμε να ειμαστε ασφαλεις οταν θα θελησουν καποιοι «ταξιδιωτες» να μας κανουν να ειμαστε το ριαλιτι τους για διασκεδαση ….ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ !

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: