Τι ζητάνε οι άνδρες από τα κορίτσια των Studio! Η Άντζελα, παρουσίασε γνωστές και άγνωστες πτυχές του αγοραίου έρωτα και απαντάει σε όλα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
porneia-480x300

Ποιο πρόγραμμα έχει τη μεγαλύτερη απήχηση και πόσους πελάτες παίρνει τη μέρα μία κοπέλα; Η σέξι Άντζελα, ιδιοκτήτρια studio στο κέντρο της Αθήνας, απαντάει σε όλα…

angela

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη ανακαλύψαμε στο 69magazine. Η Άντζελα, παρουσίασε γνωστές και άγνωστες πτυχές του αγοραίου έρωτα.

 Αντζελα ας ξεκίνησουμε με αυτό που “τρώει” όλον τον κόσμο σήμερα. Είσαι επιχειρηματίας, πώς βλέπεις τα πράγματα στο χώρο σου τώρα με την κρίση;

“Μάτια μου τα πράγματα σε όλους τους χώρους αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν γίνει χάλια και όσο πάνε γίνονται και χειρότερα. Πιστεύω ότι οι καιροί αυτοί δεν είναι καθόλου για εφησυχασμό και ο κάθε ένας που έχει μια επιχείρηση, που ζει από αυτήν είναι πια υποχρεωμένος να βρίσκεται συνεχώς από πάνω της και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Οι εποχές που οι επιχειρήσεις είχαν την πολυτέλεια να χάνουν τους πελάτες τους και να μην τις νοιάζει, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί”.

 Επειδή το σεξ πάντα λειτουργεί και ως αγχολυτικό, πιστεύεις πως στην εποχή μας οι άντρες το έχουν πολύ περισσότερη ανάγκη;

“Όλοι το έχουμε ανάγκη άντρες γυναίκες, απλά στους άντρες λόγω και της φύσης τους σίγουρα το σεξ τους προσφέρει την καλύτερη εκτόνωση από το στρες και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά τόσες και τόσες έρευνες”.

 Ας μιλήσουμε λίγο για τους Ελληνες. Από όσα έχεις δει, πιστεύεις πως είναι κλασικοί τύποι στο σεξ ή τους αρέσουν και πιό kinky πράγματα;

“Δε νομίζω από την εμπειρία μου να υπάρχει πιο kinky λαός από τους Ελληνες, με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται ο kinky χαρακτηρισμός”.

 Τι ηλικίας είναι κυρίως οι πελάτες στο στούντιο;

“Από όλες τις ηλικίες, συνήθως η πλειοψηφία είναι μεταξύ 25-45”.

 Από φαντασιώσεις πώς πάνε; Θέλουν ας πούμε να παίζουν “παιχνίδια ρόλων” με τις κοπέλες στο studio; Και ποιά θα έλεγες ότι είναι η αγαπημένη τους;

“Ναι πάρα πολύ, ειδικά τα σενάρια της νοσοκόμας και της αστυνομικίνας είναι αυτά που έχουν μεγάλη ζήτηση στις προτιμήσεις του κόσμου”.

 Από τα προγράμματα που προσφέρεις στο στούντιο, ποιο είναι αυτό που πάει του σκοτωμού;

“Όλα, αλλά το αυταρχικό έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο, αφού έχουμε δώσει και τεράστια σημασία στην επιτυχημένη εκτέλεσή του”.

 Όσον αφορά το φετίχ, ποιο είναι το δημοφιλέστερο πράγμα που έχει να κάνει με το φετίχ και το bdsm και ζητούν πολύ οι άντρες;

“Οι περισσότεροι απλά θέλουν μια κυριαρχική γυναίκα επάνω τους”.

 Έχουμε ακούσει πως ξέρεις πολύ καλά τις τεχνικές των φετίχ; Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό και να το βάλεις πολύ δυναμικά μέσα στο στούντιο;

“Γενικά είμαι ένα άτομο με τεράστια φαντασία στον έρωτα, πάντα μου άρεσαν τα διαφορετικά πράγματα , στην πορεία είδα ότι αρέσουν και σε ένα αρκετά ευρύ κοινό, οπότε όλο αυτό κάπου ήρθε και από μόνο του”.

 Στο στούντιο υπάρχει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, ποια είναι αυτά που προτιμώνται περισσότερο;

“Όλα δονητές, strapon, βέργες, μαστίγια, σχοινιά, αλυσίδες, μάσκες, στολές, crossdressing όλα έχουν απήχηση. Κάποιος μπορεί να θέλει μόνο κάτι συγκεκριμένο, κάποιος άλλος μπορεί να τα θέλει και όλα”.

 Και μιας και μιλάμε για φετίχ, για πες μας λίγα πράγματα για το κλουβί που υπάρχει στο στούντιο.

“Αχαχα βάλαμε και δεύτερο! Tώρα έχουμε δύο! Τι να πω σε πολλά σενάρια βοηθά ένα κλουβί που μπορείς να κλείσεις κάποιον μέσα σαν κάποιου είδους τιμωρία… Θυμάμαι ένα περιστατικό με ένα πελάτη που είχε έρθει ξημερώματα και ήθελε η κοπέλα να είναι κάπως πιο αυστηρή μαζί του, οπότε τον έβαλε στο κλουβί και του είπε τώρα θα σε παρατήσω εδώ, θα κλείσουμε και θα σε βρουν το πρωί οι επόμενες όταν ανοίξουν… Τον άφησε εκεί κάνα 20λεπτο μόνο του και ύστερα του άνοιξε να βγει, είχε κατατρομάξει αλλά ουσιαστικά του άρεσε αφού γι αυτόν αυτός ο τρόμος είναι κομμάτι της σεξουαλικότητας του”.

 Το δικό σου αγαπημένο φετίχ ή αξεσουάρ;

“Εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι ζώνες strap on και ο σταυρός στον τοίχο”.

 Πάμε λίγα χρόνια πριν. Πότε μπήκες στο επάγγελμα και πώς πήρες την απόφαση;

“Εντελώς τυχαία, υπήρξε μια περίοδος της ζωής μου που είχα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, έτυχε να γνωρίσω κοινωνικά μια πολύ νορμάλ κοπέλα που έκανε αυτό το επάγγελμα. Συνειδητοποίησα γνωρίζοντας την πως όλο αυτό το επάγγελμα δεν έχει καμία σχέση με τα διάφορα ταμπού που το χαρακτηρίζουν και ξεκίνησα αρχικά ερασιτεχνικά και ύστερα πολύ γρήγορα εργάστηκα σαν επαγγελματίας”.

 Στα χρόνια που έχεις εργαστεί ποιό ειναι το ποιο περίεργο πράγμα που σου έχουν ζητήσει στο κρεβάτι;

“Ενώ είναι μαζί μου, να έχουν σε ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο τη γυναίκα τους”.

 Αλήθεια, έχει έρθει ποτέ γυναίκα πελάτισσα να σου ζητήσει να κάνει σεξ με κάποια κοπέλα από το στούντιο ή με εσένα την ίδια;

“Στο studio όχι δεν έχει έρθει, μας έχουν στείλει όμως e-mail ζητώντας μας αν γίνεται να έρθουν. Δεν γίνεται όμως γιατί νομικά είμαστε υποχρεωμένες να δεχτούμε στο χώρο μας μόνο άντρες πελάτες”.

 Και από τις κακές στιγμές, ποια είναι η πιο άσχημη εμπειρία που είχες ως τώρα με πελάτη;

“Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, σίγουρα υπήρξαν πελάτες που κάπως με ταλαιπώρησαν ως ένα σημείο, αλλά τίποτα το πολύ ακραίο. Δεν ξέρω γενικά είμαι τυχερή σε αυτό το ζήτημα, ίσως είναι η εμφάνιση μου που βλέπω ότι καθηλώνει τους άντρες, ίσως και το γεγονός πως πάντοτε ήμουν πολύ επιλεκτική στο ποιον θα δεχτώ και ποιον όχι”.

 Θα μπορούσες να υπολογίσεις με πόσους άνδρες έχεις πάει μέχρι τώρα; Και είχες έρθει ποτέ σε οργασμό με πελάτη σου;

“Εννοείται βρε ότι έχω έρθει σε οργασμό πολλές φορές αν και προτιμώ να μην τελειώνω στη δουλειά γιατί μετά κουράζομαι και δεν μπορώ να συνεχίσω, αλλά είναι μερικές φορές που απλά δεν μπορείς να αντισταθείς. Όχι, για να υπολογίσω χρειάζομαι πάρα πολλές ώρες για να δώσω απάντηση και πάλι όλο και κάποιους θα έχω ξεχάσει χαχα!”.

 Σε ποιες περιπτώσεις είχες αρνηθεί εκ των προτέρων να πάρεις έναν πελάτη;

“Σε περιπτώσεις που έτυχε να γνωρίσω κάποιον φιλικά έξω στον κύκλο μου και μετά ήρθε στον χώρο μου σαν πελάτης. Καταλαβαίνω βέβαια και το σέβομαι απόλυτα ότι οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να με δουν φιλικά, απλά εγώ μετά δεν μπορώ να λειτουργήσω”.

 Γιατί νομίζεις ότι οι άντρες έρχονται σε σένα;

“Για να τους δώσω αυτό που τους λείπει”.

 Στην ιστοσελίδα του στούντιο αναφέρεσαι εκτεταμένα στο safe sex. Είχες φοβηθεί την εξάπλωση του Aids και πόσο φοβάσαι τώρα;

“Κοιτάξτε όλα αυτά θες δεν θες είναι τρομακτικά και το aids ειδικά που από πίσω του κρύβει και έναν αργό θάνατο ακόμα περισσότερο. Από την άλλη βέβαια για τα σοβαρά νοσήματα τύπου aids, ηπατίτιδας κτλ αν ακολουθήσει κάποιος τους συγκεκριμένους κανόνες ασφάλειας και προφύλαξης έχει το κεφάλι του ήσυχο. Οπότε περισσότερο με φοβίζουν τα πολύ απλά πράγματα όπως ένας μύκητας, μια δερματίτιδα κ.λπ.”.

 Τι έχεις να πεις σε αυτούς που αντιμετωπίζουν τις κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα υποτιμητικά;

“Δεν έχω να πω κάτι μωρο μου, και εγώ το ίδιο υποτιμητικά τους αντιμετωπίζω”.

 Είχες μιλήσει στην οικογένεια σου για την επαγγελματική σου δραστηριότητα; Και πώς το αντιμετώπισε;

“Την ξέρει μάτια μου η οικογένεια μου τη δουλειά μου. Στην αρχή σίγουρα δεν ήθελαν με κανένα τρόπο να το δεχτούν γι αυτό και οι σχέσεις μας έφτασαν στα άκρα. Στην πορεία ο χρόνος ξαναέφτιαξε τις σχέσεις μας όπως ακριβώς ήταν πριν και απλά κατάλαβαν ότι η δουλειά μου είναι μια δουλειά και τίποτα παραπάνω”.

 Σχετικά με το στούντιο, πες μας λίγα πράγματα γι΄αυτό. Πώς ξεκινήσατε και τι δυσκολίες είχατε στην αρχή;

“Το studio το πήρα στα χέρια μου τελείως τυχαία το 2006 μέσω μιας γνωστής μου. Το 2009 ήταν που αποφάσισα να γκρεμίσω το παλιό μαγαζί και να το ξαναφτιάξω από την αρχή. Δυσκολίες υπήρχαν διάφορες, απλά είμαι από τους ανθρώπους που πάντα θα βρω την καλύτερη δυνατή λύση”.

 Πώς αποφάσισες να έχει οριεντάλ στυλ η διακόσμησή του;

“Πάντα πίστευα ότι ένας τέτοιος χώρος θα πρέπει να έχει κάτι το διαφορετικό στο στυλ έτσι ώστε να αναδεικνύεται και η μοναδικότητά του. Η ιδέα της ανατολίτικης επιρροής πάντως ήταν του διακοσμητή μας”.

 Ποια θα έλεγες ότι είναι τα μεγαλύτερα έξοδα που γίνονται στο στούντιο, έχουμε ακούσει πως ξοδεύετε πολλά λεφτά για τα εσώρουχα των κοριτσιών.

“Κοίταξε ο πολύς ο κόσμος φέρνει και τις πολλές φθορές, είναι αναπόφευκτο και λογικότατο να χαλάνε συνεχώς πράγματα. Ο κόσμος συνήθως βλέπει αυτά που ξέρει κάποιους δονητές, κάποια εσώρουχα που χαλάνε και τα αντικαθιστούμε, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα από τα φώτα και τις τηλεοράσεις μέχρι τα κρεβάτια και τις ντουζιέρες. Πρόσφατα σε ένα δωμάτιο αλλάξαμε πάλι το πάτωμα από την αρχή αφού οι πελάτες έβγαιναν βρεγμένοι από το ντουζ έπεφταν νερά και με τον καιρό το ξύλινο πάτωμα φούσκωσε. Τι να κάνεις όμως είναι μονόδρομος να επισκευάζεις και να διορθώνεις οτιδήποτε χαλάσει γιατί μετά πέφτεις στα μάτια των πελατών σου”.

 Για ποιά outfit (εσώρουχα κ.λπ) τρελαίνονται περισσότερο οι πελάτες στο στούντιο;

“Για τις στολές κυρίως αλλά και για τα κορμάκια”.

 Στο θέμα των κοριτσιών που εργάζονται εκεί, τι προσέχεις περισσότερο όταν είναι να διαλέξεις μια γυναίκα για να δουλέψει στο στούντιο, να έχει ωραίο σώμα ή πρόσωπο ή να είναι αρκετά έμπειρη στη δουλειά της

“Να είναι καταρχήν νόμιμη και δηλωμένη στις αρχές, αν είναι ξένη να ξέρει ελληνικά και φυσικά να είναι άνθρωπος που μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Τα άλλα που λες έρχονται μετά”.

 Η τεχνική του σεξ είναι κάτι που διδάσκεται εύκολα; Ποιές είναι οι οδηγίες που δίνεις στις γυναίκες που εργάζονται στο στούντιο ώστε να γίνονται καλύτερες;

“Είναι κάπου στη μέση όλο αυτό. Χρειάζεται και να το χεις μέσα σου αλλά και η εμπειρία να το βγάλεις προς τα έξω, απλά εγώ έχοντας μια εμπειρία μπορώ να βοηθήσω μια καινούργια κοπέλα κάπου να ξεκομπλάρει και να βγάλει προς τα έξω τον πραγματικό της εαυτό”.

 Πόσους πελάτες παίρνει μία κοπέλα σε μια καλή μέρα; Ποιο είναι το maximum που έχει πάρει σε μια μέρα;

“Το μάξιμουμ είναι τα 25 άτομα, παραπάνω και να θέλει κάποια να πάρει δεν μπορεί αφού η βάρδια έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και πάνω από 25 πελάτες (π.χ. 30-35) σημαίνει ότι κάπου δεν κάνει και σωστά την δουλειά της και μπαινοβγαίνει γρήγορα στα δωμάτια χωρίς να δώσει στους πελάτες της αυτό που πρέπει να δώσει”.

 Ποις είναι ο αγαπημένος σου τύπος πελάτη στο στούντιο και ποιός ο χειρότερος;

“Ο αγαπημένος μου είναι αυτός που θα με αντιμετωπίσει σαν την κοπέλα του και ο χειρότερος αυτός που θα νομίσει ότι είμαι κτήμα του”.

 Για ποιο πράγμα στο σεξ θα έλεγες ότι εσύ έχεις μεγάλη εμπειρία, ότι είσαι εξπέρ σ΄ αυτό;

“Δεν υπάρχει κάτι στο σεξ που να μην είμαι πια εξπέρ!”.

 Ποια θα ήταν η συμβουλή σου στις γυναίκες όσον αφορά το σεξ; Και τι θα έλεγες στους άντρες;

“Η συμβουλή μου στις γυναίκες είναι να δίνουν καλο σεξ στους άντρες τους. Αντρας ο οποίος δεν έχει καλό σεξ από τη γυναίκα του είναι σίγουρο ότι θα πάει να το βρει από αλλού. Στους άντρες θα έλεγα ότι καλά κάνουν και θέλουν σεξ συνέχεια αλλά να προσέχουν να μην εθίζονται σε αυτό”.

 Αντζελα, αν έγραφες ένα βιβλίο για τις εμπειρίες σου μέσα στο χώρο της δουλειάς τι τίτλο θα έβαζες;

“Δεν ξέρω, δεν θα έγραφα ποτέ βιβλίο”.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΣΟΚ για τον αγοραίο έρωτα! Από τη Φυλής στην Αχαρνών…ΔΕΙΤΕ τον χάρτη της πορνείας στην Αττική!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: