H Ρούλα Βροχοπούλου εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τόσο οικονομικά όσο και… προσωπικά και μιλά για
τα χρήματα που έχασε.
«Αναγκάστηκα, που λες, να βάλω υποθήκη την πολυκατοικία μου για την αποπληρωμή των δανείων που είχα πάρει για εκείνον. Μέχρι που πούλησα ένα οροφοδιαμέρισμα από την πολυκατοικία μου αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ για 100.000. Μπήκα και στη ρύθμιση των 80 δόσεων για να είμαι συνεπής στις φορολογικές μου υποχρεώσεις. Πάντως, άμα θες, πάμε ένα Ντουμπάι, έχω να φύγω πολύ καιρό στο εξωτερικό. Και με τον γιο μου θέλω να πάμε μια Νέα Υόρκη, φτάνει να βρει λίγο χρόνο από τα διαβάσματά του» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Όσο για τις καθημερινές τηλεοπτικές εμφανίσεις της, που με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσε τον Φραν να γυρίσει, είπε: «Πόσο ρεζίλι είχα γίνει. Να βγαίνω και να κλαίω εκλιπαρώντας να γυρίσει; Για έναν άντρα που ποτέ δεν με αγάπησε, παρά μόνο με χρησιμοποίησε; Μα τι περίμενα; Τι να θέλει ένας 26χρονος από μια 55άρα; Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω να τα σβήσω όλα αυτά, γιατί ταπείνωσα το παιδί μου».
Ο γιος της σήμερα είναι 26 χρόνων, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού, έχει σπουδάσει Φιλολογία και ετοιμάζεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό. Οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και μένουν μαζί. «Τα έχω πει όλα αυτά στο παιδί μου και μου απάντησε πως είμαι άξια της μοίρας μου» λέει με πίκρα. «Εχασα όλους τους φίλους μου. Εμεινα μόνη και απομονώθηκα. Ηταν ένα καλό μάθημα για μένα. Γιατί όσα λεφτά και να δώσεις, τελικά την αγάπη δεν την αγοράζεις» αναφέρει και τα δάκρυα τρέχουν.
gossip-tv.gr
Αλβανό ήθελε η πο@@? Καλά να πάθει , έπρεπε να της δώσει και ένα χέρι ξύλο και να την κάνει ασήκωτη
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΙΡΩ ΓYΝΑΙΚΑ ΠΗΡΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟ ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΑΘΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ????
Καλά να πάθει, την ήθελε Αλβανική. Την ένιωσε για τα καλά . Υπάρχουν και Αράπικες, Πακιστανικές, υπάρχουν πολλών ειδών τώρα, έχεις τα φράγκα να τις δοκιμάσεις ή στα έφαγε όλα το Αλβανό?
Ρούφα το ριπαπά εσύ και όσες άλλες περπάτησαν στο δρόμο το δικό σου, σιχαμένες και γνωρίζω πολλές περιπτώσεις λαθρομεταναστών που όχι απλά τους πήραν μεγάλο μέρος της περιουσίας αλλά τις σάπιζαν και στο ξύλο. Με τις υγείες σας ζώα και δεν σας λυπήθηκα ποτέ απλά περίμενα απ το χρόνο να κάνει τη δουλειά του και τώρα γουστάρω περισσότερο να σας βλέπω σ αυτή την κατάσταση
Τι ζόρι τραβάτε και δεν ανεβάζετε σχόλια δεν καταλαβαίνω, μη θιγεί η χοντρή;
Ουτε τον πονο μας σε Αλβαναριο.
ποιά είναι αυτή η χοντρή?? Αλλά και τι μας νοιάζει? – πάντως καλά να πάθει το ζώο είναι και κακά άσκημη
αμα λασκαρει η βιδα… γινεσαι σα το σφακιανακη ή τη βροχοπουλου
Η μαλάκυνση πληρώνεται. Καλά να πάθεις και να ‘ναι καλά ο άνθρωπος που στα έφαγε να ζήσει χίλια χρόνια. Πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά να πάρει το μάθημά του για ότι σημβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα αλλά και στα παιδιά στο εξωτερικό.
βεβαιως λαθη πολλα εκανες,αλλα ευτυχως τωρα τελειωσαν ολα,δεν εισαι η πρωτη απλα σε εκμεταλευτηκαν τα καναλια να βγαζουν λεφτα απο τα νουμερα τηλεθεασης,γνωριζω και γω 2 -3 που τις φαγανε χρηματα.καλη δυναμη καλη συνεχεια στη ζωη σου και το παιδι σου, ο χρονος τα γιατρευει ολα