Τηλεοπτικές άδειες: Τι συνέβαινε μέσα στη ΓΓΕΕ, όσο οργίαζαν οι φήμες

Κοινοποίηση:
2 orgia tv

Η 1η άδεια, ολοκληρώθηκε

την Τρίτη, 30 Αυγούστου, στις 8.50 το βράδυ και αφού χρειάσθηκαν 56 γύροι. Την κέρδισε ο ΣΚΑΪ με 43.600.000 ευρώ, την ώρα που τα «σενάρια» έδειχναν άλλο υποψήφιο.
Η 2η άδεια ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 31 Αυγούστου, στις 3.25 το μεσημέρι (δηλαδή μετά από σχεδόν 20 ώρες) και αφού χρειάσθηκαν 78 γύροι. Την δεύτερη άδεια κέρδισε ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας με 52.600.000 ευρώ, ο οποίος δεν ήταν σε καμία πρόβλεψη.
Η 3η άδεια ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, στις 11.20 το πρωί (δηλαδή χρειάσθηκαν άλλες 20 ώρες) και αφού χρειάσθηκαν 99 γύροι που ήταν οι περισσότεροι σε όλες τις άδειες. Την τρίτη άδεια κέρδισε ο ΑΝΤ1 δίνοντας το υψηλότερο τίμημα όλων με 75.900.000 ευρώ.
Η 4η άδεια ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, στις 2.35 τα ξημερώματα (δηλαδή χρειάσθηκαν «μόλις» 15 ώρες) και αφού χρειάσθηκαν 117 γύροι, που ήταν οι περισσότεροι σε όλες τις άδειες. Την τέταρτη άδεια κέρδισε η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη με 73.900.000 ευρώ.
Όπως διαπιστώνει κανείς, η σιγή ασυρμάτου τηρήθηκε και όσοι απέφυγαν να κάνουν προβλέψεις, έπραξαν σοφά, καθώς ούτε ο χρόνος, που έκλειναν οι άδειες, ούτε τα χρήματα, ούτε η σειρά των υποψηφίων, ήταν μεταξύ των σεναρίων, που διακινήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στα πλαίσια του «γράφω ό,τι μου κατέβει, κάτι θα πετύχω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: