Τελικός Survivor… Πολιτικές σκοπιμότητες; Τι σενάριο μπορεί να πάρει τον τελικό από τη Λέσβο

Κοινοποίηση:
surv

Μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα μάθουμε τελικά, που θα γίνει ο πολυπόθητος τελικός του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ Survivor.

 

To LesvosNews.gr παρακολουθεί από τις πιο έγκυρες πηγές τις κινήσεις των Τούρκων παραγωγών της εκπομπής, αλλά και των διεκδικητών του τόπου όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός, αλλά παράλληλα και η τεράστια προβολή.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έχουμε, η Ρόδος θεωρείται πλέον εκτός μάχης, αφού ο Τούρκος παραγωγός Ακούν Ιλιτσάλι, προτιμά για συναισθηματικούς λόγους – και όχι μόνο – όπως έχουμε ξαναγράψει τη Λέσβο.

Μαθαίνουμε από εγκυρότατες πηγές, ότι το Survivor συζητιέται πλέον και στους διαδρόμους των πολιτικών γραφείων.

Εκτιμούμε ότι ο μόνος τρόπος για τον οποίο η Λέσβος θα τεθεί εκτός μάχης, θα είναι να χρησιμοποιηθεί πολιτικό μέσο.

Βλέπετε ότι το πολιτικό όφελος  για τον τόπο που θα γίνει ο τελικός, είναι τεράστιας σημασίας.

Ας μην εκπλαγούμε λοιπόν, αν δούμε εντός της εβδομάδας, ο τελικός του Survivor να καταλήγει τελικά σε περιοχή της Αθήνας για το χατίρι  υψηλά ιστάμενου αυτοδιοικητικού προσώπου της κυβέρνησης.

Είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο στο οποίο μπορεί να ενδώσει ο Τούρκος παραγωγός Ακούν Ιλιτσάλι, αφού οι προθέσεις του για επενδύσεις στην Ελλάδα έχουν εκδηλωθεί και στο παρελθόν.

Σε σχετική ερώτησή μας προς τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Λέσβου Κώστα Αστυρακάκη, πήραμε την ακόλουθη δήλωση:

«Κύριε Συνάνη είστε ο μόνος που ζήτησε και είδε την αλληλογραφία που είχαμε, με την παραγωγή της εκπομπής και με την οικογένεια του φίλου μας Ελγκίζ. Μία αλληλογραφία η οποία είναι στη διάθεση του κάθε δημοσιογράφου και κάθε πολίτη του τόπου μας. Από εκεί αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο ισχυρή είναι η υποψηφιότητά μας, όπως γράψατε κι εσείς σε σχετικά σας ρεπορτάζ. Και λυπάμαι που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται το μεγάλο κέρδος που θα έχει η Λέσβος από τέτοια γεγονότα – show, για τα οποία άλλες τουριστικά προηγμένες περιοχές, ομονοούν και διεκδικούν, αντιλαμβανόμενες την τεράστια απήχηση που έχουν συγκυριακά στο Ελληνικό κοινό. Σε καμία περίπτωση δεν το παρουσιάζουμε ως πολιτιστικό γεγονός, αφού μέχρι τώρα έχουμε δώσει δείγματα γραφής ότι έχουμε επίγνωση για το διαχωρισμό του πολιτιστικού από ένα τουριστικό γεγονός. Άλλοι δυστυχώς αποδεικνύουν ότι τα όρια αυτά τους είναι δυσδιάκριτα. Αν επιβεβαιωθεί το σενάριό σας, το αποτέλεσμα θα είναι εξοργιστικό αφού ντάλα καλοκαίρι και όταν οι Αθηναίοι φεύγουν για τα νησιά, ο τελικός να πάει στην Αθήνα. Δεν πιστεύω ότι μία αριστερή κυβέρνηση μπορεί να κάνει τέτοιου είδους πελατειακές παρεμβάσεις σε βάρος νησιών και ιδιαίτερα της Λέσβου, που έχει σηκώσει τα τελευταία χρόνια στις πλάτες της την Ελλάδα και το Ελληνικό φιλότιμο. Και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, σε μια τέτοια απίθανη περίπτωση, θα επιθυμούσαμε η όποια παρέμβαση να προκρίνει ένα οποιοδήποτε άλλο νησί και όχι την Αθήνα. Αισιοδοξούμε και περιμένουμε».

Πηγή: lesvosnews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: