Τέλος τα ψέματα στον ΣΚΑΪ – «Κόβουν» όποια εκπομπή κάνει κάτω από 10%

Κοινοποίηση:
alkistis-maragoudaki-500

Ο ΣΚΑΪ έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης, με την περσινή επιτυχία του Survivor να μην έχει επαναληφθεί με τα νέα προγράμματα του σταθμού.
Στην κάμερα του Epsilon μίλησε η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, τολμώντας να παραδεχτεί πως φέτος είναι μία δύσκολη σεζόν μέσα στην οποία θα πρέπει να παρθούν (και) σκληρές αποφάσεις.

Η δήλωση αυτή αφορά φυσικά στα προγράμματα που δεν ξεπερνούν το 10% τηλεθέαση, με την κ. Μαραγκουδάκη να εξομολογείται: «Για τα προγράμματά μας έχουμε ένα ταβάνι προς τα κάτω, που πρέπει να μην είναι κάτω από 10%. Όποιο πρόγραμμα δεν πηγαίνει καλά κόβεται».
Η ίδια σχολίασε και τη χαμηλή τηλεθέαση της νέας εκπομπής μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks», με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ακόμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά καταλαβαίνει κανείς πως είναι ένα concept πολύ καινούργιο στην Ελλάδα. Και αυτή η ζώνη ήταν πολύ αντρική για τον ΣΚΑΪ, άρα πρέπει να κάνουμε και εμείς κινήσεις διορθωτικές και ο κόσμος να συνηθίσει πως υπάρχει ένα γυναικείο πρόγραμμα στη ζώνη».
Άραγε θα δούμε προγράμματα να «κόβονται»;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: