Σύροι κομάντος τίναξαν στον αέρα κτίριο γεμάτο τζιχαντιστές (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
siroi

Κτίριο όπου βρίσκονταν αντάρτες σύροι μαχητές και του χρησιμοποιούσαν ως κέντρο διοίκησης στην πόλη Μπόσρα στη βόρεια Συρία χτυπήθηκε από μονάδες του συριακού στρατού, σκοτώνοντας όλους τους μαχητές μέσα, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών.

Μια στρατιωτική πηγή είπε στο Al Masdar News ότι μια διμοιρία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού «διείσδυσε πίσω από τις γραμμές του εχθρού, έβαλαν εκρηκτικά στο κτήριο και τα ενεργοποίησαν αργότερα»

Η έκρηξη πιάστηκε στην κάμερα και μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει σειρά ακριβών και επιλεγμένων επιχειρήσεων κατά των ενόπλων ανταρτών.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις αυτές εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία και την ικανότητα των ανδρών, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν όσους περισσότερους αντάρτες είναι δυνατόν, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο απωλειών μεταξύ των στρατιωτών του Στρατού.

Πριν από δύο ημέρες, η 5η θωρακισμένη μονάδα του Συριακού Αραβικού στρατού κατέστρεψε ένα κτιριακό συγκρότημα όπου στέγαζε τζιχαντιστές μαχητές κοντά στη πόλη Ιμπτά στην επαρχία Ντάρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: