Συνοδός πολυτελείας πυροβόλησε τον πελάτη της γιατί… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
pio-prothumoi-oi-antres-gia-gunaika-me-psila-takounia.w_l-600x337

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν άκουσαν τη δικαιολογία μιας  21χρονης συνοδού πολυτελείας ότι πυροβόλησε έναν 36χρονο άνδρα που την είχε προσλάβει για μια βραδυά, γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις σεξουαλικές του επιδόσεις. 
Αφού πυροβόλησε τον άνδρα δύο φορές, η Marissa Wallen έκλεψε το πορτοφόλι του και πήγε να ξεσκάσει, κάνοντας ψώνια  12.000 δολαρίων στην περιοχή Skagit της Ουάσινγκτον.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το 36χρονο άνδρα, τρεις ημέρες μετά το συμβάν, όταν ο εργοδότης του ανησύχησε επειδή δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του.

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν τον 36χρονο  ζωντανό ,αλλά  σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Ήταν ξαπλωμενος σε μια λίμνη αίματος, αλλα κατάφερε με νοήματα να δώσει στις αρχές να καταλάβουν προς ποιά κατεύθυνση πρέει να ψάξουν.

κεντρικη

Οταν έφρασαν στα ίχνη της νεαρής γυναίκας, εκείνη κρατούσε ακόμη τις πιστωτικές κάρτες του θύματος.

Η 21χρονη  συνοδός δεν ήξερε πως να δικαιολογηθεί για τις πιστωτικές και αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τον τραυματισμό του 36χρονου.

Τελικά παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τον πελάτη της γαιτί «ήταν χάλια στο σεξ» αφήνοντας άφωνη ακόμη και τη μητέρα της ήταν παρούσα στη σύλληψή της.

κατάλογος

Παραπέμφθηκε για απόπερια ανθρωποκτονίας και ληστεία και ο δικαστής όρισε εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Μαζί της στη φυλακή οδηγήθηκε και ο συνεργός της  Jenner Matthews, επειδή  είχε κάνει και ο ίδος αγορές  με την πιστωτική κάρτα του θύματος.

Πηγή:mirror.co.uk

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: