Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες -Τα μπλόκα σήμερα

Κοινοποίηση:
agrotes-sintagma2

Μετά τις δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας οι αγρότες επιστρέφουν από σήμερα κατά μήκος των εθνικών οδών.

Σήμερα ο κόμβος των Τεμπών θα κλείσει στις 12 το μεσημέρι κι επ’ αόριστον. Επίσης παραμένει ο επ’ αόριστον αποκλεισμός της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Βέροια. Επίσης ο κόμβος Κερδυλλίων είναι κλειστός από 20 Ιανουαρίου. Οι αγρότες εκεί εκφράζουν την πρόθεσή τους να αποκλείσουν και την παρακαμπτήρια οδό (στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης‐Καβάλας) στις 12 το μεσημέρι.

Όσον αφορά στα μπλόκα το τελωνείο στον Προμαχώνα έχει κλείσει από χθες και για 48 ώρες.

Στο τελωνείο της Εξοχής, στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κλείσιμο του τελωνείου από 10:00-15:00 και από 17.00-22.00.

Στις 11 έχει προγραμματιστεί το κλείσιμο του κόμβου της Πορταριάς στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης‐Ν.Μουδανιών, όπως και ο αποκλεισμός της Σέρβικης Γέφυρας στα Γιαννιτσά. Στις 12 πρόκειται να κλείσει η Αλυσίδα στην Άρνισσα.

Το τελωνείο των Ευζώνων θα κλείσει για τα ΙΧ 14:00‐17:00 και 19:00‐21:00. Το τελωνείο της Δοϊράνης θα αποκλειστεί από τις 19:00 ως τις 22:00, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής.

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται μέχρι στιγμής να κλείσουν τα Πράσινα Φανάρια ο Κόμβος αεροδρομίου και η κόμβος Θέρμης.

Επίσης, ανοιχτά είναι Μάλγαρα και Δερβένι μέχρι νεωτέρας.

Στη Χαλκηδόνα υπάρχει πρόθεση να κλείσει ο δρόμος για κάποιες ώρες από τις 12.00.

Τη Δευτέρα οι αγρότες αποφασίζουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους σε συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: