Συνελήφθη 32χρονος Έλληνας που είχε τσακίσει τα σπίτια του Παπάγου – Ομολόγησε τουλάχιστον 9 διαρρήξεις και κλοπές – Αναζητούνται δυο ακόμη συνεργοί του

Κοινοποίηση:
δαρηηξξξ

Την περιοχή του Παπάγου είχε βάλει στο μάτι ο άνδρας που συνελήφθη σήμερα, έχοντας διαπράξει μαζί με δυο ακόμη συνεργούς του εννέα τουλάχιστον διαρρήξεις και κλοπές από διαμερίσματα, αφαιρώντας τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και φυσικά, και χρήματα…

Φυσικά συνελήφθη στην ίδια περιοχή και από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), λίγο μετά τη διάρρηξη μιας οικίας που είχε διαπράξει με τους… “συνεργάτες” του, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Παπάγου, ο συλληφθείς, από κοινού με τους συνεργούς του, είχαν συστήσει σπείρα και το τελευταίο οκτάμηνο τουλάχιστον, διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Παπάγου. Ειδικότερα, κατά τις βραδινές ώρες, προσέγγιζαν οικίες στην περιοχή και αφού επιβεβαίωναν την απουσία των ενοίκων τους, παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει εννέα (9) διαρρήξεις-κλοπές στην περιοχή του Παπάγου.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης του Β’ Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά για κλοπή κατά συναυτουργία και μία καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης είκοσι ενός (21) μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: