Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στο Ταχυδρομείο Περιγιαλίου Κορινθίας

Κοινοποίηση:
syllhpsh

Εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου Κορινθίας, η ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε προχθές το

πρωί στο Ταχυδρομείο Περγιαλίου και συνελήφθησαν χθες στο Βραχάτι και στην Κόρινθο οι δύο από τους δράστες.

Πρόκειται για ένα 21χρονο κι ένα 45χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας 20, 22, 24 και 25 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, τρεις από τους δράστες, προχθές το πρωί στο Περιγιάλι Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν στο Ταχυδρομείο και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο, καθώς και τσαντάκι το τσαντάκι ενός πολίτη, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα ιδιοκτησίας του 45χρονου, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.

Ακολούθως κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν ο 21χρονος και ο 45χρονος χθες το πρωί στο Βραχάτι και στην Κόρινθο αντίστοιχα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών των δύο συλληφθέντων, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: