«Σωτήρια» αποδείχθηκε η επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή των Προφυγικών Πάτρας, καθώς η συμπλοκή που σημειώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα στο σημείο μεταξύ ομάδων Ρομά, λίγο έλειψε να έχει απρόβλεπτες διαστάσεις,
Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί, ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, καθώς υπάρχει φόβος για νέο γύρο επεισοδίων.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ομάδων Ρομά που διαμένουν στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα, προκάλεσε κινητοποίηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Εφέσσου και Σμύρνης και στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που προκάλεσε την σύρραξη μεταξύ των Ρομά, όμως όπως καταγγέλεται δεν είναι η πρώτη φορά που αναστατώνεται η περιοχή εξαιτίας διαφωνιών που καταλήγουν σε άγριους καυγάδες μεταξύ τους.
Γύφτοι…