Συμβόλαιο θανάτου η ενέδρα στα Γλυκά Νερά -Είχαν «γαζώσει» ξανά το θύμα το 2003!

Κοινοποίηση:
γριβας99

Ως «πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου» εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τη μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου Βασίλη Γρίβα σήμερα το πρωί, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Nερά, επί της οδού Σολωμού, όπου τραυματίστηκε και μία μητέρα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής μιλούν για «βεντέτα» μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και για πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 08:15 τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν τον αθλητή του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλη Γρίβα, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο και επέστρεφε στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, ο Βασίλης Γρίβας στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί κι άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά είχε γλιτώσει από θαύμα!

Ο Βασίλης Γρίβας, οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του ως αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ, σύμφωνα με τον πλούσιο φάκελό του, είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται στη νύχτα από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Μετά τη δολοφονία του φίλου του Θέμη Καλαποθαράκου τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: