ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ

Κοινοποίηση:
sd

«Θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή, Στέλιο Διονυσίου, σημειώθηκε πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας.
Η ώρα ήταν 16.40 και ενώ η Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστή και ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του, επί της Δορυλαίου.
Οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν, ωστόσο εκείνος προσπάθησε να ξαναπεράσει και να κόψει την κορδέλα. Στη συνέχεια διαπληκτίστηκε με τους αστυνομκούς, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.
Τότε ο τραγουδιστής χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου έναν από τους αστυνομικούς. Μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του τροχονόμου, ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο ΝΙΜΙΤΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟΥΛΙΑΡΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  2. Eιδε τον δρομο για πιστα και τα πηρε σβαρνα ο ψευτονταης βαρυμσγκας κουραδας που θα ειχε ρουφηξει και τα σχετικα στο μεταξυ.Ενω οι αλλοι που περιμεναν ηταν οι ηλιθιοι.

  3. Καλά έκανε και προσπάθησε να κόψει την κορδέλα. Ποιος ειναι αυτο το σκουλίκι που γι αυτον θα ταλαιπωρήσουμε εμεις;;; Να παει στον διάολο ο ανθέλληνας γερό τράγος.

  4. ΑΠΟ ΤΗ.ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΧΕΣΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΝΙΔΕΟ,ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΣΚΑ.

  5. Μπράβο ρε Στέλιο…Εσύ μόνο τόλμησες να πάρεις το αίμα μας πίσω(!) ειδικά για μας τους απαξιωμένους κατοίκους του κέντρου του Αθηνιστάν…που κάθε μέρα έχουμε να αντιμετωπίζουμε τόσα δεινά…πότε με πορείες..πότε με απεργίες ..πότε με “υψηλές” αφίξεις…

  6. ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΨΙΛΟΠΙΔΗΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΠΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ…… ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ Κ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

  7. κ σε τι διαφερει απ τον απλο κοσμακι που περιμενει υπομονετικα .την ειδε βεντετα κ αυτος .αν τολμουσε να κανει κατι τετοιο στην αμερικη θα του ανοιγαν την καζανα ……αι σιχτιρ οπως ολος ο κοσμος ετσι κ αυτος να περιμενε. κληρονομουν ενα ονομα λενε 2-3 τραγουδια καλα κ νομιζουν οτι ο κοσμος τους ανηκει. δηλαδη αν ο καζαντζιδης ειχε γιο επρεπε να καβαλαει το αμαξι του κ οποιον παρει ο χαρος

    1. Στην Αμερική ηλίθιε δεν θα έκλειναν τον δρόμο για να περάσει ο υπαλληλισκος όπως κάνουμε εμείς οι Έλληνες.

  8. τον συμπαθω τον Στελαρα παρα πολυ..απ τη μια εχει δικιο..αλλα δεν φταιει σε τιποτα ο τροχονομος…τοσους και τοσους απλυτους εχουν συλαβει και μετα τους αφηνουν..το ιδιο πιστευω θα συμβει και με τον Στελιο που ειναι παιδι διαμαντι..

Comments are closed.